جستجوی شهر به شهر :
رزرو هتل رزرو هتل های شهر وان ترکیه

آب پیازک شیراز

تاریخ بروزرسانی :
۲۶ شهریور ۱۳۹۳

آب پیازک یا اشکنه شیرازی غذای محلی شیراز است.

مواد لازم :

پیاز چند عدد
روغن
ماست
تخم مرغ
شنبلیله
نعناع خشک
نمک و زردچوبه

طرز تهیه: پیازها را خلال کرده در روغن سرخ می‌کنند، وقتی که رنگ پیازها طلایی شد، زردچوبه را روی آن ریخته، کمی هم می‌زنند. سریع تفت می‌دهند تا سبزی‌ها نسوزد و مقداری آب و نمک به آن اضافه می‌کنند و می جوشانند وقتی آب پیازک حاضر شد، آن را روی نان خرد کرده ریخته، به صورت ترید مصرف می‌کنند.

اگر خواستند تخم مرغ به آن اضافه کنند، قبل از آماده شدن، تخم مرغ‌ها را در ظرفی به هم زده و یا با ماست مخلوط نموده و داخل آب پیازک می‌ریزند. به جای ماست می‌توان از دوغ هم استفاده کرد.

1791 آب پیازک شیراز

به این مطلب چه امتیازی می دهید؟
[امتیاز: 0 میانگین: 0]
           
برو بالا
 

نظر کاربران :

  • رها مسعودی

    آب پیازکو تا حالا نخوردم .فقط بوی تخم مرغش توی ذوق نمیزنه؟ والا اسمشم نشنیده بودم.حتما امتحان میشه..ممنون از دستور پختش

    ۱ دی, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *