جستجوی شهر به شهر :
رزرو هتل رزرو هتل های شهر وان ترکیه

یخنی عدس کلم

تاریخ بروزرسانی :
۲۶ شهریور ۱۳۹۳

مواد لازم:

گوشت نیم کیلو
عدس پاک کرده نیم کیلو
کلم قمری یا کلم سر سه عدد
پیاز، لیمو عمانی
ادویه (گوشت یخنی باید چرب و اگر دم سینه باشد بهتر است)

طرز تهیه:

پوست کلم را جدا کرده آنها را قاچ می‌کنند و گوشت و عدس و کلم را در قابلمه ریخته، پیاز خرد کرده و زردچوبه و نمک و فلفل به آن افزوده، آب به آن اضافه کرده، روی آتش می‌گذارند تا پخته شود. قبل از پخت کامل چند عدد لیمو عمانی را سوراخ کرده به محتویات ظرف اضافه می‌کنند (یخنی نخود لیمو عمانی لازم ندارد) وقتی خوراک پخته شد آب آن را جهت ترید کنار گذاشته، آب لیمو عمانی‌ها را روی آن می فشارند. بقیه مواد را که شامل گوشت از استخوان جدا شده، عدس و کلم است کوبیده و مصرف می‌کنند.

یخنی یخنی عدس کلم

به این مطلب چه امتیازی می دهید؟
[امتیاز: 1 میانگین: 1]
           
برو بالا
 

نظر کاربران :

  • الهام حاجی زاده

    خیلی خوشمزه هست و این رو با گوشت کوب میکوبن و له میشه به همراه پیاز و سبزی میل میکنن به همراه نان سنگک داغ .به به .دوغ محلی هم فراموش نشه

    ۹ بهمن, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    تخت جمشید روستای کندوان زیبایی های گیلان سد شاه عباسی طبس اماکن دیدنی یزد