بلیط هواپیما سوئیت تبریز

پاچه پلوی شیرازی

۲۵ دی ۱۳۹۸

یکی دیگر از پلوهای شیرازی پاچه پلو است که معمولا در زمستان ها و صبح ها خورده می شود. برای پخت این غذا باید برنج، لپه، کشمش، گوشت چر (دم سینه) و زعفران را با هم مخلوط کرده و اجازه دهیم که تمام مواد با هم بپزند. همچنین باید کمی سرکه شیره هم به مخلوط قبل اضافه کنید. هر گاه سرکه شیره در حال تمام شدن بود باز به آن اضافه کنید. این کار را باید ادامه دهید تا مواد کاملا با هم پخته شوند. این خوراک را معمولا با نان سرو می کنند.

پاچه پلوی شیراز

مواد لازم:
برنج: يک کيلو
گوشت چر (دم سينه): ۲/۵ کيلو
لپه: يک چهارم کيلو
کشمش: يک چهارم کيلو
سرکه شيره: به اندازه کافي
زعفران: به اندازه دلخواه

طرز تهيه پاچه پلوی شیرازی :

برنج و لپه و کشمش را پس از پاک کردن و شستن در ظرفي با هم مخلوط مي کنند.گوشت را کف قابلمه يا ديگ قرار داده و برنج و لپه و کشمش را روي آن ريخته، زعفران را به آن اضافه مي کنند.ظرف را روي چراغ با حرارت ملايم مي گذارند و مقداري سرکه شيره را روي آنها مي ريزند.هر گاه که سرکه شيره در حال تمام شدن بود، باز مقداري به آن اضافه مي کنند و اين کار را تا زماني که پاچه پلو کاملاً بپزد ادامه مي دهند.

رزرو هتل جااینجاس

لینک های مرتبط :

 

نظر کاربران :

هیچ نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *