جستجوی شهر به شهر :
رزرو هتل رزرو هتل های شهر وان ترکیه

کتلت شیرازی

تاریخ بروزرسانی :
۷ مهر ۱۳۹۸

طرز تهیه کتلت شیرازی را در این مطلب بخوانید.با این مواد حدود ۱۰ کتلت با وزن خمیر ۵۰ گرمی خواهید داشت.
مواد لازم  :
سیب زمینی ۲ عدد متوسط ( حدود ۳۵۰ گرم )
خمیر بین نان ساندویچی ۱۲۵ گرم ( خمیر بین هر نان باگت معمولی حدود ۲۵ گرم وزن دارد )
تخم مرغ ۱ عدد
شیر یک چهارم پیمانه
آرد سوخاری ۱ قاشق سوپخوری ( آرد سوخاری برای مایه کتلت و مقداری هم برای کاور کردن)
پیاز ۱ عدد متوسط
نمک ، فلفل سیاه و قرمز ، زردچوبه و پودر انبه به میزان لازم
اگر حس می کنید که کیفیت نان ساندویچی تان خوب نیست؛ از یک کم بکینگ پودر استفاده کنید تا کتلتتان پوک شود.

طرز تهیه کتلت شیرازی کتلت شیرازی

طرز تهیه :
سیب زمینی ها را شسته و آب پز کنید. پوست کنده و تکه تکه کنید و اجازه دهید سرد شود. خمیر بین نان ساندویچی را خارج کنید.
پیاز را رنده کرده و آب اضافی اش را دور بریزید. شیر را روی آرد سوخاری بریزید. همه مواد را با هم مخلوط کنید.
و از چرخ گوشت رد کنید. خمیر حاصله را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال استراحت دهید تا ور بیاید و از چسبندگی سیب زمینی هم کاسته شود.
دستتان را خیس کرده و از خمیر گلوله هایی به وزن تقریبی ۵۰ گرم برداشته و به شکل اشک در آورید و در آرد سوخاری بغلتانید.
در تابه ای روغن ریخته و اجازه دهید داغ شود. کتلت ها را با حرارت پایین سرخ کنید.
موقع سرخ شدن یک مقدار روغن به خودش جذب می کند. بهتر است آن را روی دستمال آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود.

به این مطلب چه امتیازی می دهید؟
[امتیاز: 2 میانگین: 3]
           
برو بالا
 

نظر کاربران :

هیچ نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تخت جمشید روستای کندوان زیبایی های گیلان سد شاه عباسی طبس اماکن دیدنی یزد