جستجوی شهر به شهر :
رزرو هتل رزرو هتل های شهر وان ترکیه

فسنجان گیلانی

تاریخ بروزرسانی :
۱۱ مهر ۱۳۹۸

فسنجان به سبک گیلانی بسیار عالی است.
مواد لازم فسنجان :
مرغابی یا اردک یا مرغ درشت: یک عدد
مغز گردوی چرخ شده: ۷۵۰ گرم
رب انار ترش: ۳ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به اندازه کافی
طرز تهیه فسنجان :
گردوی چرخ شده را با ۳ یا ۴ لیوان آب و رب انار ترش مخلوط می‌کنیم و روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا ۲ یا ۳ ساعت آهسته بجوشد.گاهی هم خورش را هم می‌زنیم تا ته نگیرد و بوی خامی گردو از بین برود.
سپس مرغ را درسته یا به چهار قطعه تقسیم کرده و همراه با نمک و فلفل و کمی آب می‌گذاریم تا کاملا بپزد. بعد از اینکه مرغ پخت، آن را به خورش اضافه می‌کنیم.
سپس صبر می‌کنیم تا خورش به روغن بیفتد و آب آن کم شود و به اصطلاح جا بیفتد. طرز تهیه با مرغابی یا اردک: برای این کار مرغابی را کاملا پاک کرده و می‌شوییم. گردوی چرخ شده، مرغابی، آب و کمی نمک و فلفل را با هم در قابلمه می‌ریزیم و می‌گذاریم بپزد. وقتی مرغابی کمی پخت، رب انار را به آن اضافه می‌کنیم.
سپس صبر می‌کنیم تا خورش به روغن بیفتد و آب آن کم شود و به اصطلاح جا بیفتد.
در گیلان، معمولا فسنجان را با مرغابی یا اردک تهیه می‌کنند. گیلانی ها فسنجان را همیشه ترش می‌پسندند، اما در صورتی که بخواهیم فسنجان را شیرین کنیم، دو قاشق شکر در آخر کار به خورش اضافه می‌کنیم.
همچنین در صورت تمایل دو یا سه عدد بادنجان را پوست کنده و سرخ می‌کنیم. وقتی که فسنجان کاملا جا افتاد، بادنجان های سرخ شده را به آن اضافه می‌کنیم و بعداز یک جوش برمی داریم.
در گیلان، فسنجان ترش با کته و ماهی شور یا ماهی دودی خورده می‌شود. ترب سفید هم از مخلفات سر سفره در کنار این غذاست.

فسنجان گیلانی فسنجان گیلانی

به این مطلب چه امتیازی می دهید؟
[امتیاز: 1 میانگین: 5]
           
برو بالا
 

نظر کاربران :

هیچ نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *