خورش آلو مسما، یکی از غذاهای پرطرفدار و خوشمزه محلی استان گیلان است.
مواد لازم:
مرغ برای هر نفر یه تکه
آلو قیسی برای هر نفر ۲ تا ۳ عدد
آلو سیاه برای هر نفر ۲ تا ۳ عدد
پیاز ۲ عدد
شکر ۲ قاشق غذاخوری
زردچوبه مقداری
طرز تهیه:
۱. مرغ رو با کمی آب و زرد چوبه به روی آتش میگذاریم، و پس از آنکه نیم پز شد آلوها را که در روغن سرخ کرده ایم بدان اضافه میکنیم.
۲. هر وقت که مرغ و آلو کاملا” پخت پیاز را که قبلا سرخ کرده ایم بهمراه شکر به مقدار گفته شده به آن اضافه میکنیم. بعد از کمی جوشیدن (۳ تا ۵ دقیقه) غذای ما آماده است.
نکته:
۱. این خورش باید آب کمی داشته باشد.
۲. اگر در حین طبخ متوجه شده اید که مرغ کاملا پخته شده، ولی آلوها هنوز نپخته اند مرغها را از قابلمه خارج کنید تا الوها حسابی پخته و مرغها له نشوند.
۳. پس از اضافه کردن پیاز نگذارید که غذا زیاد بجوشد، چون اصطلاحا غذا وا خواهد رفت.
۴. میزان شکر این غذا بسته به میل شما قابل تغییراست.
۵. طعم این غذا با وجود شکر و آلو سیاه، ملس میباشد.
منبع: پارسینه
نظر کاربران :
هیچ نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید.