آش قلیه گیلانی ، یکی از چندین غذای محلی استان گیلان است.وقتی هوا خنک میشود، یکی از بزرگترین لذتها خوردن یک کاسه آش داغ و خوشمزه است. با سیری در ایران همراه باشید تا با طرز تهیه آش قلیه گیلانی خوشمزه و پرخاصیت آشنا شوید .
مواد لازم
لوبیایک پیمانه
نخودیک پیمانه
پیاز متوسط یک عدد
کشمش یک پیمانه
گوشت چرخ کرده۴۰۰ گرم
قیسی۱۰۰ گرم
چغندریک عدد
هویج سه عدد
سبزی آش شامل اسفناج، تره، جعفری و گشنیز۷۰۰ گرم
آرد برنج نصف پیمانه
شکرنصف فنجان
آرددو قاشق غذاخوری
آبغوره یک لیوان
نعناع داغ پنج قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و روغن به میزان لازم
طرز تهیه آش قلیه گیلانی
نخود و لوبیا را از شب قبل خیس کنید. سپس یک قابلمه بزرگ برداشته، داخل آن مقداری آب بریزید و نخود و لوبیاها را بپزید.داخل یک کاسه آرد برنج را با مقداری آب مخلوط کنید تا کاملا حل شود. سپس هویج و چغندر را به صورت نگینی خرد کرده و همه مواد را به قابلمه آش اضافه کنید و صبر کنید تا با حرارت ملایم بپزند.
یک تابه برداشته و مقداری روغن داخل آن بریزید. گوشت را به قلقلیهای کوچک تقسیم کنید و با پیاز رنده شده و کمی آرد تفت دهید. قیسی و کشمش هم تفت دهید و به همراه گوشت به آش اضافه کنید.
سبزیها را پس از پاک کردن و شستن، خرد کنید و به آش اضافه کنید. برای چاشنی کمی شکر و آبغوره و نمک به آش اضافه کنید. صبر کنید تا آش جا بیفتد و مزهها به خورد هم بروند.
زمان حدودی برای پختن آش حدود یک و نیم تا دو ساعت است.آش را در ظرف مناسبی ریخته و روی آن را با پیاز داغ و نعناع داغ و مقداری سیر داغ تزیین کرده و نوش جان کنید.
نظر کاربران :
هیچ نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید.