رزرو هتل رزرو هتل های شهر وان ترکیه
۲ مرداد ۱۳۹۳

شوید خولی گیلان

لینک این مطلب کپی شد!

در این غذای محلی استان گیلان می‌توانیم به جای گوشت مرغ از گوشت اردک استفاده کنیم.

شویدخولی شوید خولی گیلان

مواد اولیه:

پیاز متوسط: دو عدد

مرغ: یک عدد

شوید: ۲۵۰ گرم

گشنیز و جعفری خرد شده: دو قاشق سوپ‌خوری

تخم‌مرغ: سه عدد

آلوچه خشک: ۱۰۰ گرم

روغن: به میزان لازم

نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

طرز تهیه:

* ابتدا گوشت مرغ را با یک عدد پیاز که خلالی خرد کرده‌ایم سرخ کرده و وقتی که پیاز طلایی شد سبزی خرد شده را نیز در تابه ریخته و با مواد تفت می‌دهیم.

* پس از این که سبزی کاملاً نرم شد، تخم‌مرغ‌ها را در یک ظرف به حدی می‌زنیم تا سفیده و زرده با هم مخلوط و یک رنگ شوند.

* سپس تخم‌مرغ‌ها را روی مواد در حال سرخ شدن ریخته و وقتی که تخم‌مرغ‌ها کمی بسته شدند آلوچه خشک شسته را (بدون این که از قبل خیسانده باشیم) در مخلوط ریخته و با بقیه مواد سرخ می‌کنیم.

* پس از پنج دقیقه مواد را به همراه دو لیوان آب جوش در قابلمه ریخته و زمانی که مرغ پخته شد نمک، فلفل و زردچوبه را به غذا اضافه می‌کنیم.

 

           
 

نظر کاربران :

هیچ نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *