رزرو هتل رزرو هتل های شهر وان ترکیه
۳ آذر ۱۳۹۳

پلاسرتره

اشتراک گذاری

پلا سر تره یکی از چندین غذای سنتی و محلی استان گیلان است.

مواد لازم:

سبزی تازه: شوید (کمی بیشتر ازدیگر سبزی‌ها), گشنیز، جعفری، تره، اسفناج (یا برگ چغندر)، ترشک (اگر در دسترس باشد)، برگ گزنه تازه اگر باشد خوش طعم تر می‌شود _ ۲ کیلو
پیاز بزرگ _ یک بته
سیر _ ۳ تا ۴ بته (در صورت بودن برگ سیر تازه از برگ سیر استفاده می‌شود)
تخم مرغ _ ۳ تا ۴ عدد
گوجه فرنگی متوسط _ ۲ تا ۳ عدد
فلفل، نمک و زردچوبه _ به اندازه کافی
روغن _ به مقدار کافی

طرز تهیه:

سبزی، سیر و پیاز را بعد از تمیز کردن و شستن، ریز خرد می‌کنیم. و در قابلمه می‌ریزیم، یک و نیم لیوان آب در آن می‌ریزیم، گوجه فرنگی‌ها را پوست کنده و اضافه می‌کنیم، نمک و زردچوبه زده و در قابلمه را گذاشته، و با حرارت ملایم می‌گذاریم پخته شود. زمانیکه آبش کاملا گرفته شد (حدودا ۴۰ دقیقه)، روغن به مقدار کافی در آن ریخته و تفت می‌دهیم. تخم مرغها را در ظرفی هم زده و روی خورش می‌ریزیم و به اندازه مناسب فلفل می‌پاشیم. در قابلمه را گذاشته و حدودا تا ده دقیقه دیگر پلاسرتره آماده می‌شود. پلاسرتره با مرغ، ماهی، کباب همراه با برنج یا نان و حتما ماست صرف می‌شود. در صورت تمایل موقع صرف پلاسرتره آب نارنج هم می‌توان روی آن ریخت.

پلاسرتره پلاسرتره

           
 

نظر کاربران :

هیچ نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *