مواد تشکیل دهنده:
برنج ۴ پیمانه
گوشت چرخ کرده مخلوط ۵۰۰ گرم
مغز گردو ۱۰۰ گرم
کشمش پلویی ۲۰۰ گرم
رب انار ۴ قاشق سوپخوری
شیره انگور ۲ قاشق سوپخوری
پیاز ۱ عدد درشت
آرد نخود چی ۵۰ گرم
نمک و فلفل و زردچوبه و روغن به میزان لازم
متن دستور آشپزی:
طرز تهیه :
گوشت چرخ کرده رو در یک کاسه بریزید, به اون نمک و فلفل و آرد نخودچی و زردچوبه اضافه کنید و خوب ورز دهید. از گوشت, قلقلی های کوچکی درست کنید و در روغن سرخ کنید و کنار بذارید.
پیاز رو خلالی خرد کنید, در یک تابه بریزید و اجازه بدید تا پیاز سرخ بشه, وقتی پیاز سرخ شد, گردوهای نگینی خرد شده رو به اون اضافه کنید و کمی تفت بدید, رب انار و شیره انگور رو اضافه کنید, کمی نمک بزنید و اجازه بدید تا رب انار و شیره سفت بشه و آبش کشیده بشه و توی همین فاصله کشمش پلویی که از قبل خیس کردید و آبکش کردید رو اضافه کنید, تا کشمش ها هم تفت بخورن!
برنج رو به روش کته یا آبکش آماده کنید و از مواد گوشتی و مخلوط رب انار و کشمش و … لا به لای پلو بذارید و اجازه بدید تا پلو دم بیاد. موقع سرو هم اونا رو با پلو مخلوط کنید.
نکات
مراقب باشید که کشمش نسوزه, وقتی رب و شیره رو اضافه کردید, زود اونو هم بزنید و در آخر کشمش رو اضافه کنید تا نسوزه!
میتونید به مایه گوشتی, کمی پودر سیر و ادویه هم اضافه کنید.
قلقلی ها رو خیلی سرخ نکنید, چون بعد توی پلو خشک میشه.
قنبر پلو یکی از پلوهای مخلوط شیرازی هاست.
نظر کاربران :
خوب اموزش دادیدولی میشه به جای قلقلی از مرغ تکه تکه شده استفاده کرد این غذا برا من پر اخاطرات بچگی است
این غذا رو دوست ندارم بدون شیره انگور بهتر میشه البته
قنبر پلو خیلی خوشمزه اس.مادر من بدون کشمشو گردو هم درستش میکنه
عالیه فقط حدود نصف لیوان گلاب ما بهش اضافه کردیم عالی تر شد امتحان کنید
این نوع غذا خیلی خوشمزه نیست و کلم پلو شیراز خیلی خوشمزه تر از قنبر پلو هست.چه اسم عجیب و خنده داری هم داره.قنبر پلو یادم باشه در بازی اسم فامیل ازش استفاده کنم
فکر کنم ب جا رب انلر بشه از ابلیمو هم استفاده کرده.. گوشتشم میشه قلقلی نکردو تابه ای درست کرد