از روزگاران قدیم تاکنون نان، اصلی ترین قوت مردم بوده است. وجود تنوع گیاهان دارویی در استان خراسان جنوبی باعث پخت نان هایی با طعم های متفاوت با توجه به تنوع گیاهی هر منطقه و شهر از این استان شده است که از جمله انواع نانهای محلی را می توان نان دو آتشه، نان نوجوش، تفتان، روغن جوش، کماچ ، جان جانی، زردی ، ترشی ، نان قلفی ، نان گاورس، نان جو، نان سمنو، نان شلغمی، نان کلمبه ، نان سر پیازی، نان کنجدی و نان سر قلفی را نام برد .
نظر کاربران :
مامان بزرگم اصالتش برمیگرده به خراسان جنوبی یادمه بچه بودم از این نون محلی ها درست میکرد خیلی خوب بود
وجود تنوع گیاهان دارویی در استان خراسان جنوبی باعث پخت نان هایی با طعم های متفاوت مي شود