نان های محلی خراسان جنوبی | جاهای دیدنی ایران
بلیط هواپیما تور خارجی

نان های محلی خراسان جنوبی

دسته بندی مطالب بر اساس :
2018-03-08

از روزگاران قدیم تاکنون نان، اصلی ترین قوت مردم بوده است. وجود تنوع گیاهان دارویی در استان خراسان جنوبی باعث پخت نان هایی با طعم های متفاوت با توجه به تنوع گیاهی هر منطقه و شهر از این استان شده است که از جمله انواع نان‌های محلی را می توان نان دو آتشه، نان نوجوش، تفتان، روغن جوش، كماچ ، جان جانی، زردی ، ترشی ، نان قلفی ، نان گاورس، نان جو، نان سمنو، نان شلغمی، نان كلمبه ، نان سر پیازی، نان كنجدی و نان سر قلفی را نام برد .

نان های محلی خراسان جنوبی

PDFPrint
دسته بندی :
برچسب ها :
جاجیگا تور

مطالب مرتبط :

در حال بارگزاری...

نظر کاربران :

هیچ نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید.

لطفا نظر خود را برای این مطلب بنویسید:

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.