رزرو هتل

نان های محلی خراسان جنوبی

زمان مطالعه : < 1 دقیقه - تاریخ بروزرسانی :
۱۷ اسفند ۱۳۹۶

از روزگاران قدیم تاکنون نان، اصلی ترین قوت مردم بوده است. وجود تنوع گیاهان دارویی در استان خراسان جنوبی باعث پخت نان هایی با طعم های متفاوت با توجه به تنوع گیاهی هر منطقه و شهر از این استان شده است که از جمله انواع نان‌های محلی را می توان نان دو آتشه، نان نوجوش، تفتان، روغن جوش، کماچ ، جان جانی، زردی ، ترشی ، نان قلفی ، نان گاورس، نان جو، نان سمنو، نان شلغمی، نان کلمبه ، نان سر پیازی، نان کنجدی و نان سر قلفی را نام برد .

 نان های محلی خراسان جنوبی

           
ما را در اینستاگرام دنبال کنید

لینک های مرتبط :

 

نظر کاربران :

  • سید محمد حسینی

    مامان بزرگم اصالتش برمیگرده به خراسان جنوبی یادمه بچه بودم از این نون محلی ها درست میکرد خیلی خوب بود

    ۱۰ اسفند, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • کامران فاضلي

    وجود تنوع گیاهان دارویی در استان خراسان جنوبی باعث پخت نان هایی با طعم های متفاوت مي شود

    ۷ بهمن, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    جنوب گردی