کلوچه قندی بروجرد از شیرینی های مخصوص این شهر در ایام نوروز می باشد که مردم این شهر با ذوق و سلیقه فراوان این کلوچه را می پزند . در زیر با طرز تهیه این شیرینی بروجردی آشنا می شویم همچنین فیلم تهیه کلوچه قندی بروجرد برای شما در متن آورده شده است .
مواد لازم :
آرد ۳۰۰ گرم
روغن صاف یا کره۲۰۰ گرم
پودر شکر ۸۰ گرم
گلاب ۶۰ گرم
هل نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
آرد را با روغن ورز میدهیم تا کاملاً نرم شود و هل را اضافه میکنیم پودر شکر با گلاب مخلوط میکنیم و به مخلوط آرد و روغن اضافه میکنیم و سپس داخل یخچال میگذاریم تا سفت شود بعد از سفت شدن از یخچال خارج میکنیم دوباره ورز میدهیم تا نرم شود بعد با دست به اندازه یک فندق گلوله میکنیم و با فاصله در سینی میچینیم و روی آنرا با زعفران به شکل ضربدر میکشیم و روی خلال پسته میگذاریم و در طبقه وسط فر میگذاریم درجه فر ۱۵۰ درجه سانتیگراد مدت پخت ۲۰ دقیقه.
نظر کاربران :
یک شیرینی خاص وخوشمزه البته اگه پنجاه درصد روغنش حیوانی باشه طعمش بینظیر میشه
با سلام… مقدار گلاب و روغن خیلی هست طوری که بوی گلاب خونه رو برمیداره… طبق دستور دیگه ای ۳ کیلو روغن و ۶ کیلو ارد، دو لیوان گلاب و یک کیلو شکر هست که به نسبت میتونید کم و زیاد کنید… سپاس
با تشکر بابت دستور تهیه. مقدار روغن زیاد قید شده و ۱۵۰ گرم کفایت می کند
تخم مرغ نمیخواد
این شیرینی باروغن محلی فوق العاده خوشمزه ست پیشنهادمیکنم حتما باروغن حیوانی روحتما امتحان کنید مخصوصا مال شیرینی فروشیه خوشه
وای نگم براتون خیلی طعم خاصی داره مخصوصا اون پودر قندی که روی این شیرینی میریزن دیونت میکنه
کلوچه قندی از سوغات خوب شهرستان بروجرد هست.خیلی خوشمزه اس.مناسب برای عصرونه اس
این نوع کلوچه در بروجرد تهیه می شود. کلوچه قندی یا کلوچه بروجردی، از جمله شیرینی های لذیذ سنتی کشور است
یه سوغاتی خوب از بروجرد و فوق العاده خوشمزه