جستجوی شهر به شهر :
رزرو هتل رزرو هتل های شهر وان ترکیه

طرز تهیه شیرین تره گیلانی

تاریخ بروزرسانی :
۱۵ دی ۱۳۹۹

در این مطلب طرز تهیه شیرین تره گیلانی را شرح می دهیم . همانطور که می دانید آب و هوای مساعد خاک مرغوب گیلان ، آمادگی پرورش انواع مواد خوراکی طبیعی شامل صیفی جات – میوه ها – حبوبات و… غیره را دارد ، وفور نعمت و حسن سلیقه کدبانوهای گیلانی ، باعث طبخ خوراکی های لذیذو متنوع شده است .

%name طرز تهیه شیرین تره گیلانی

مواد لازم

تره (پاک‌ و خردشده) / ۵۰۰ گرم
روغن مایع (مخصوص سرخ کردن) / به مقدار لازم
سیر (کوبیده شده) / ۸ حبه
نمک و دانه فلفل سیاه (کوبیده‌شده) / به مقدار لازم
تخم مرغ / ۴ عدد

طرز تهیه

۱. تره را در تابه ای بریزید و روی حرارت ملایم تفت دهید تا آبِ آن تبخیر شود، سپس مقداری روغن به آن بیافزایید و ۲ دقیقه تفت دهید.
۲. سیر را در تابه‌ای کوچک حاوی روغنِ داغ، روی حرارت ملایم تفت دهید تا طلایی‌رنگ شود، سپس آن را همراه کمی نمک و فلفل سیاه به تابه حاوی تره بیافزایید و هم بزنید.
۳. سه عدد از تخم‌مرغ‌ها را در ظرفی بریزید و با همزن دستی هم بزنید تا زرده و سفیده آن‌ها کاملاً با یکدیگر مخلوط شوند، سپس آن را به خورش بیافزایید تا به‌مدت ۲۰ دقیقه بپزد.
۴. تخم‌مرغ دیگر را در تابه‌ای حاوی روغنِ داغ، نیمرو کنید. خورش شیرین تره را در ظرف مورد نظر بریزید، تخم‌مرغ نیمرو را روی آن قرار دهید و همراه کته سرو کنید.

شیرین تره طرز تهیه شیرین تره گیلانی

 

به این مطلب چه امتیازی می دهید؟
[امتیاز: 0 میانگین: 0]
           
برو بالا
 

نظر کاربران :

هیچ نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *