جستجوی شهر به شهر :
رزرو هتل رزرو هتل های شهر وان ترکیه

طرز تهیه خالو آبه گیلانی

تاریخ بروزرسانی :
۱۵ دی ۱۳۹۹

دراین مطلب می خواهیم با طرز تهیه خالو آبه گیلانی آشنا شویم . خالو آبه یکی از غذاهای خوشمزه گیلانی است که خیلی سریع درست می شود . همانطور که می دانید تنوع غذایی در گیلان بسیار بالاست و بیشتر غذاهای این استان با میوه و سبزیجات درست می شود .پس کسانی که گیاهخوار هستند به راحتی می توانند غذاهای گیلانی را در لیست غذاهای خود جای دهند .

خالو آبه 1 طرز تهیه خالو آبه گیلانی

 

مواد لازم:

گوجه سبز (یک کیلو گرم)
آرد برنج (یک سوم پیمانه)
نعناع و گشنیز (۲۰۰ گرم ساطوری)
تخم مرغ (دو عدد)
نمک و فلفل (به میزان لازم)

طرز تهیه :

گوجه سبز ها را با دو تا سه لیوان آب با حرارت ملایم ۳۰ تا ۴۵ دقیقه بجوشانید تا له شوند سپس هسته و پوست گوجه ها را جدا کنید.آرد برنج را در دو لیوان آب حل کرده و به گوجه سبز اضافه کنید و روی شعله ی ملایم بجوشانید تا بوی خامی آرد برود.سبزی را نیز اضافه کرده و ۳۰ دقیقه روی شعله ی ملایم آن را بپزید و مرتی هم بزنید تا ته نگیرد.نمک و فلفل را اضافه کنید.

تخم مرغ ها را به همراه دو قاشق سوپخوری آب هم بزنید تا یکدست شوند.سپس به شکل نواری به غذا اضافه کنید تا ببندد.پس از اینکه تخم مرغ ها بست غذا آماده است و میتوانید آن را همراه با نان یا کته میل کنید.این غذا هم گرم و هم سرد سرو میشود.

خالو آبه طرز تهیه خالو آبه گیلانی

به این مطلب چه امتیازی می دهید؟
[امتیاز: 1 میانگین: 5]
           
برو بالا
 

نظر کاربران :

  • Hasti

    اگر در خورشت خالو آب نعناع خشک بریزیم چه می‌شو

    ۲۳ دی, ۱۴۰۰ پاسخ دادن
  • نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *