جستجوی شهر به شهر :
رزرو هتل رزرو هتل های شهر وان ترکیه

خوراک‌ بابونه‌ (قاتق‌ بابونه‌)

تاریخ بروزرسانی :
۴ مرداد ۱۳۹۳

مواد لازم‌:

▪ بابونه‌ شیرازی‌ یا بابونه‌ سبزمحلی‌: یک‌ و نیم‌استکان‌ معمولی‌
▪ تخم‌مرغ‌: ۴ تا ۵ عدد
▪ روغن‌ حیوانی‌: ۶ قاشق‌ پرغذا خوری‌
▪ ادویه‌: یک‌ قاشق‌ مرباخوری‌
▪ آرد گندم‌: یک‌ استکان‌
▪ پیاز متوسط: ۴ عدد

طرز تهیه‌:

پیازها را ریز خرد کرده‌ در روغن‌ تفت‌ می‌دهیم‌،به‌ قدری‌ که‌ طلایی‌ رنگ‌ شوند. سپس‌ آردها راریخته‌ مجددا تفت‌ می‌دهیم‌، بعد کم‌کم‌آب‌جوش‌ را اضافه‌ می‌کنیم‌ و تند هم‌ می‌زنیم‌ تا به‌دلخواه‌ خودمان‌ غلظت‌ غذا به‌ دست‌ آید. سپس‌تخم‌مرغ‌ و بابونه‌ را اضافه‌ کرده‌ آنها را دم‌می‌کنیم‌، حداقل‌ ۲ ساعت‌ تا کاملا جا افتاده‌شوند. نمک‌، فلفل‌ و ادویه‌ را هم‌ اضافه‌ می‌کنیم‌.ناگفته‌ نماند، زمانی‌ که‌ تخم‌مرغ‌ را مخلوطمی‌کنید. تند بهم‌ بزنید تا تخم‌مرغ‌ها از هم‌ بازشوند و کاملا مخلوط این‌ خوراک‌ گردند.

قاتق بابونه خوراک‌ بابونه‌ (قاتق‌ بابونه‌)

منبع : ویستا

به این مطلب چه امتیازی می دهید؟
[امتیاز: 0 میانگین: 0]
           
برو بالا
 

نظر کاربران :

هیچ نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *