رزرو هتل رزرو هتل های شهر وان ترکیه
۱۷ شهریور ۱۳۹۸

آش یزدی

اشتراک گذاری

آش یزدی همانطور که از اسمش مشخص است، از پیش غذاهای استان یزد است که به دلیل داشتن سرکه شیره طعم آن کمی با آش های معمولی متفاوت است.شربت سرکه شیره یکی از شربت های مفید توصیه شده توسط طب سنتی است که علاوه بر طبیعی بودن خواص بسیار زیادی برای بدن دارد و با تمام مزاج ها نیز موافق است. در روایات آمده است که سرکه شیره نوشابه ی مخصوص امیرالمومنین بوده است.
دستور تهیه شربت سرکه شیره:
سرکه انگور خانگی را با شیره انگور به نسبت ۱ به ۱۰ «شیره انگور ۱۰ برابر سرکه باشد» مخلوط کرده و با هم بجوشانید تا چند قل بخورد با کمی آب رقیق کرده و بنوشید.
سرکه شیره را میتوانید به صورت آماده از عطاری های معتبر هم خریداری نمایید
دیابتی ها قبل از مصرف حتما با یک پزشک طب سنتی مشورت نمایند.
درصورتی که این شربت به عنوان دارو و برای اصلاح خون برای شما تجویز شده حتما مطابق دستور پزشک طب سنتی خود آن را مصرف نمایید.

آش یزدی

مواد لازم:
نخود: یک فنجان
عدس: یک فنجان
اسفناج: ۳۵۰ گرم
لبو: تعدادی
آرد: ۲ قاشق سوپخوری
سرکه: شیره مقداری
نعناع: مقداری
طرز تهیه:
ابتدا نخود را بجوشانید و پس از اینکه قدری پخته شد پوستش را بکنید.
عدس را جداگانه بپزید و اسفناج خرد شده را در آن ریخته و آرد را با کمی آب مخلوط کرده، آن را با قطعات لبو بپزید، سپس عدس، نخود و اسفناج را اضافه کنید.
موقع صرف غذا، قدری سرکه شیره با نعناع داغ روی آش بریزید و نوش جان کنید.
منابع:پایگاه خبری تعامل-سیتی پدیا

           
 

نظر کاربران :

هیچ نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *