رزرو هتل لوکس گردی

چه کسی می‌داند برج « هزار‌گریه » کجاست؟

اشتراک گذاری

خیلی نیازی نیست که به ذهن‌تان فشار بیاورید، چون اثر تاریخی برج «هزار‌گریه» نیز، همچون هزاران اثر دیگری که در دیار سنگ و آب وجود دارد و کسی از آنها چیزی نخوانده و نشنیده است، در استان کرمانشاه قرار دارد.

علیرضا مرادی بیستونی، معاون میراث فرهنگی، اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه، در گفت‌وگو با خبرنگار سرویس فرهنگی هنری خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه کرمانشاه، اظهارکرد: بنای برج «هزار گریه» در ارتفاعات ساحل چپ «حلوان» یا الوند رود و به فاصله ۲۰۰ متری از نقش برجسته «آنوبانی‌نی» قرار دارد.

وی ادامه داد: این بنا درست رو به روی باغشاه که امروزه معروف به پارک شهر سرپل‌ذهاب است، قرار دارد.

معاون میراث فرهنگی، استان کرمانشاه، اظهارکرد: بقایای این بنای تاریخی درست در خط الراس کوه دیده می‌شود.

مرادی بیستونی خاطرنشان کرد: این بنای تاریخی که مربوط به دوران ساسانیان است از قلوه سنگ و ملات گچ ساخته شده است.

وی افزود: برای کسب اطلاعات بیشتر از این بنای تاریخی، نیاز به مطالعات و بررسی‌های باستان شناختی است که بتوان دلیل اصلی ایجاد این برج را کشف کرد.

معاون میراث فرهنگی کرمانشاه، در خصوص علت نام‌گذاری این برج تاریخی به نام «هزارگریه»، گفت: تاکنون دلیل خاصی برای این نام‌گذاری کشف نشده است اما مردم محلی به آن برج «هزار گریه» می‌گویند.
122-112 چه کسی می‌داند برج « هزار‌گریه » کجاست؟

این مطلب برای شما مفید بود؟

میانگین 0 / 5. تعداد 0

با سپاس از امتیاز شما.

اگر نکته ای دارید اینجا برای ما بنویسید

 

دیدگاه ها :

*اگر نظری دارید یا این مطلب نیاز به اصلاح دارد و یا عکس یا ویدئوی مرتبط با آن دارید لطفا اینجا برای ما ارسال کنید.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

حداکثر حجم فایل : 2 مگابایت. فرمت های مجاز : image, video. Drop files here