تاریخ خبر : ۱۳۹۴/۱۱/۶ – معاونت گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری اخطار داد، «فعالان حوزه گردشگری مجازی که بدون مجوز در فضای اینترنتی مشغول فعالیت هستند، سه ماه مهلت دارند تا برای انجام فرآیند ساماندهی و کسب نشان اعتماد به ادارات کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مربوطه مراجعه کنند.»
به گزارش ایسنا، معاونت گردشگری همچنین اعلام کرد: «ارائه مهلت سه ماهه به فعالان حوزه گردشگری مجازی در پی اجرایی شدن فاز دوم دستورالعمل «ارائه خدمات مسافرتی و گردشگری» در فضای مجازی انجام گرفته که طی روزهای گذشته با هدف ساماندهی افراد حقیقی و حقوقی فعال در فضای اینترنتی محقق شد.
بر این اساسف نظر به توسعه روزافزون فنآوری اطلاعات در صنعت گردشگری و استقبال گسترده از خدمات مسافرتی و گردشگری مبتنی بر فضای مجازی و نیز با استناد به ماده ۳۰ آیین نامه «نظارت بر تاسیس و فعالیت دفاتر خدمات مسافرتی، سیاحتی، جهانگردی و زیارتی»، ماده ۲۵ آیین نامه «ایجاد، اصلاح، تکمیل، درجه بندی و نرخ گذاری تاسیسات گردشگری و نظارت بر فعالیت آنها» و نیز دستور العمل «اعطای نماد اعتماد الکترونیکی و نظارت بر فعالیت کسب و کارهای اینترنتی کمیته نظارت بر کسب و کارهای اینترنتی مرکز توسعه تجارت الکترونیکی»، فاز نخست دستور العمل ارائه خدمات مسافرتی و گردشگری در فضای مجازی با ساماندهی بخش های فعال در این حوزه که پیش از این در قالب دفتر خدمات مسافرتی و گردشگری، واحد پذیرایی، واحد های اقامتی و … از سوی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مجوز دریافت کرده بودند، محقق شد.
بنابر توافق و برنامهریزی صورت گرفته، در فاز دوم اجرایی شدن دستورالعمل مذکور، ساماندهی بخشهایی که بدون مجوز از سوی سازمان میراث فرهنگی مشغول خدمترسانی در این حوزه هستند، تنها سه ماه مهلت دارند با مراجعه به ادارات کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مربوطه نسبت به تکمیل مشخصات و در نهایت اخذ نشان اعتماد فعالیت در فضای مجازی اقدام کنند.
در فاز بعدی این طرح تمام فعالان حوزه گردشگری مجازی با ورود به سامانه در حال تشکیل، به شکل منسجم فعالیت خواهند کرد و در پی آن، کاربران و هموطنان می توانند با اخذ تاییدیه آنلاین از خدمات شایسته این حوزه بهره مند شوند.»
نظر کاربران :
سلام منظور هتل داران و برگزار کنندگان تور گردشگری هستند دیگر ؟ چون با پرسجویی که از بخش گردشگری استانم کردم برای معرفی آثار تاریخی نیاز به مجوز یا هما هنگی نیست و همچنین آن ها از این خبر بی اطلاع بودند. همچنین بیان شد که تنها کسانی که تور های بدون مجوز را تبلیغ می کنند و هتل داران باید مجوز داشته باشند و معرفی بناها و جاذبه های گردشگری نیاز به مجوز ندارند. آیا منظور این خبر همین می باشد ؟