بلیط هواپیما تور خارجی

لونگی بادمجان خوراک آذری

2015-07-21

مواد لازم:
بادمجان قلمی پنج عدد
مغزگردو ساییده شده سیصد گرم
پیازداغ طلایی
گوشت چرخ کرده حدود سیصد گرم
رب انار یک چهارم پیمانه
فلفل بلند و باریک
گوجه فرنگی به دلخواه
نمک ، فلفل و ادویه و زردچوبه

طرز تهیه :
بادمجان ها را راه راه پوست میکنیم از میان آن به درازا یک شیار نیمه عمیق میزنیم و سپس سرخ میکنیم .مواد مایه داخلی لونگی را مانند ماکارونی با رب انار آماده میکنیم به طوری که ابدار نباشد .
از مواد داخل شکم بادمجان مثل دلمه پر میکنیم . مقداری از مایه را برای کف قابلمه نگه میداریم . مواد را با کمی آب رقیق کرده و بادنجان ها را روی آن میچینیم و اجاز میدهیم کمی بادنجان ها بپزد اما شکلش را از دست ندهد . اکنون در ظرف یا دیس کشیده و بعد با نان یا برنج سرو میکنیم .
نکته : میتوان بادمجان ها را دو نیمه کرد و مانند بادنجان شکم پر پس از پر کردن بادنجان ها آنها را داخل سینی در فر پخت .

لونگی بادمجان خوراک آذری

لونگی بادمجان خوراک آذری

PDFPrint
سوئیت تبریز تور رزرو هتل
 

نظر کاربران :

  • نظر بده، 5000000 ریال جایزه نقدی بگیر، بدون قرعه کشی ! اسپانسر: رزرواسیون مهر
  • فاطمه يكشنبه 15 فروردين 1395 - ساعت 18:41:22

    لونگی غذای تالش و استاراست…که داخل مرغ و ماهی و بادمجان پر میکنند

    پاسخ دادن
  • سروناز خوبان يكشنبه 11 بهمن 1394 - ساعت 12:12:54

    ایشان درست میفرمایند این غذا تالشی است.

    پاسخ دادن
  • lily سه‌شنبه 5 آبان 1394 - ساعت 16:45:22

    لونگی اذری نیست غذای تالشاست . معنی لغت لونگی یا لونگین تو زبان تالشی همون شکم پر میشه.

    پاسخ دادن
  • نظر بدید، جایزه ببرید!

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
    هر چقدر در جاذبه های بیشتری نظر بنویسید شانس برنده شدن بالایی خواهید داشت(شرایط دریافت جایزه)