جستجوی شهر به شهر :
رزرو هتل رزرو هتل های شهر وان ترکیه

وابیشگای بادمجان

تاریخ بروزرسانی :
۲ مرداد ۱۳۹۴

وابیشگا (واویشگا)ی بادمجان از غذاهای سنتی شهر تبریز است.

مواد لازم برای ۴ نفر :
بادمجان : ۲ عدد متوسط
مخلوط گوشت چرخ کرده و سویا : ۱۰۰ گرم
گوجه فرنگی : ۳ عدد
سیب زمینی : ۱ عدد متوسط
دل و جگر مرغ : ۱۰۰ گرم خرد شده (به دلخواه)
پیاز : یک عدد متوسط
فلفل دلمه ای : یک استکان نگینی خرد شده
قارچ : ۴-۵ عدد
پنیر موتزارلای رنده شده : ۵۰ گرم ( یک استکان سر خالی )
نمک ، فلفل ، زرد چوبه : به مقدار لازم
جعفری – شوید : روی هم یک قاشق غذا خوری

طرز تهیه :
سویا را چند دقیقه خیس کنید و بعد از آب کش کردن با گوشت چرخ کرده میکس کنید تا کاملا یک دست شود .
بادمجان را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید و در آب نمک غلیظ بگذارید تا تلخی آن گرفته شود .
گوجه فرنگی ، سیب زمینی ، دل و جگر مرغ ، فلفل دلمه و قارچ را نگینی ریز خرد کنید و کنار بگذارید .
پیاز را خلال خرد کنید و در مقداری روغن و زردچوبه سرخ کنید تا کمی طلایی شود بعد مخلوط گوشت چرخ کرده و سویا را به آن اضافه کنید و بعد از چند دقیقه گوجه نگینی خرد شده ( یا میکس شده ) را به آن اضافه کنید.
اگر لازم بود یک الی دو قاشق روغن به تابه اضافه کنید و بعد دل و جگر خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید.
بادمجانها را آبکش و خشک کنید . سیب زمینی نگینی خرد شده و بادمجان و قارچ را جداگانه سرخ کنید .
بادمجان ، قارچ و فلفل دلمه ای نگینی را به تابه اضافه کنید و هم بزنید . سبزی را همراه پنیر رنده شده اضافه کنید و خوب هم بزنید . نمک و فلفل غذا را اندازه کنید .
۵ دقیقه آخر سیب زمینی نگینی سرخ شده را داخل غذا بریزید هم بزنید ( طوری که سیب زمینی ها له نشوند ) و درب ضرف را ببندید . بعد از ۵-۶ دقیقه غذا کاملا آماده است .
غذا را همراه نان در ظرف مناسب سرو کنید .

نکات مهم:
استفاده از دل و جگر مرغ اختیاری است .
مدت طبخ این غذا حداکثر ۳۵ – ۴۰ دقیقه است .
استفاده از آب نمک غلیظ برای مواقعی که وقت کافی برای گرفتن تلخی بادمجانها ندارید ، راه مناسبی است . به این ترتیب که در ازای هر یک لیوان آب ، دو قاشق غذا خوری نمک داخل ظرف بریزید و بادمجانها را داخل آن قرار دهید و بعد از ۱۵ دقیقه آنها را آب کش کنید . دقت کنید که این زمان برای این مقدار بادمجان کافی است . هرچه اندازه بادمجانها بیشتر و سایز آنها بزرگتر باشد این زمان نیز به نسبت افزایش پیدا میکند .
دقت کنید که دل و جگر مرغ به اندازه کافی سرخ شود و بعد بادمجانها را به تابه اضافه کنید .
این غذا یک غذای سریع و کامل است و در بعضی از شهر ها به عنوان یک پای ثابت وعده های شام به شمار می رود .
استفاده از رب گوجه به جای گوجه فرنگی باعث میشود برای جلوگیری از خشک شدن سویا و گوشت چرخ کرده ، از روغن بیشتری استفاده کنید . در نتیجه سعی کنید از گوجه فرنگی استفاده کنید .

vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv وابیشگای بادمجان

به این مطلب چه امتیازی می دهید؟
[امتیاز: 0 میانگین: 0]
           
برو بالا
 

نظر کاربران :

هیچ نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *