جستجوی شهر به شهر :
رزرو هتل رزرو هتل های شهر وان ترکیه

خورش سلک

تاریخ بروزرسانی :
۲ مرداد ۱۳۹۴

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
لپه ۲/۱ پیمانه – پیاز ۲ عدد
اسفناج خرد شده ۷۰۰ گرم
آب نارنج به میزان لازم
نمک ، فلفل و ادویه به مقدار لازم
آب ۵/۲ پیمانه

طرز تهیه:

ابتدا یک عدد پیاز رنده شده را با گوشت چرخ شده و نمک و فلفل مخلوط کرده وآنرا ورز می دهیم تا حالت چسبندگی پیدا کند آنرا بصورت کوفته ریزه در آورده و در روغن سرخ کرده و کنار می گذاریم . پیاز دیکر را نگینی خرد کرده و در روغن کمی تفت می دهیم تا طلایی شود سپس اسفناج خرد شده را به آن اضافه کرده و لپه را نیز اضافه می کنیم . دو پیمانه آب را اضافه کرده و حرارت را کمی تند می کنیم زمانیکه خورش جوش آمد گوشت را اضافه کرده و نمک و فلفل غذا را اندازه نموده و حرارت را ملایم می کنیم تا خورش پخته و جا بیفتد یک ربع آخر نارنج را اضافه می نمائیم و خورش را از روی حرارت برداشته و با پلو سرو می کنیم .
نکته : بهتر است لپه را از قبل خیس نموده و یا آنرا نیم پز کرده و درون غذا بریزیم .

358 خورش سلک

به این مطلب چه امتیازی می دهید؟
[امتیاز: 0 میانگین: 0]
           
برو بالا
 

نظر کاربران :

  • سید محمد حسینی

    آب نارنج این خورشت رو خوشمزه تر میکنه

    ۹ اسفند, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *