بلیط هواپیما تور خارجی

طرز پخت ئاش ماس

2015-07-28

ئاش ماس غذای محلی استان کردستان می باشد

مواد لازم:

برای ۵ نفر

برنج ۳۰۰ گرم
ماست ۵۰۰ گرم
روغن ۵۰ گرم
نعناع خشک ۱ قاشق غذا خوری

طرز تهیه:

ابتدا برنج را پس از پاک کردن و شستن در یک قابلمه ریخته ۲ کاسه آب به آن اضافه کنید و روی گاز قرار دهید تا بپزد هنگامی که برنج به صورت شور با در آمد از روی گاز بردارید و بگذارید کمی سرد شود پس از آن ماست را در ظرفی صاف کرده و به برنج پخته اضافه کنید در وقت کشیدن غذا نعناع داغ را بر روی کاسه ها بریزید .

طرز پخت ئاش ماس

PDFPrint
سوئیت تبریز تور رزرو هتل
 

نظر کاربران :

  • نظر بده، 5000000 ریال جایزه نقدی بگیر، بدون قرعه کشی ! اسپانسر: رزرواسیون مهر

هیچ نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید.

نظر بدید، جایزه ببرید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
هر چقدر در جاذبه های بیشتری نظر بنویسید شانس برنده شدن بالایی خواهید داشت(شرایط دریافت جایزه)