بلیط هواپیما سوئیت تبریز

طرز پخت ئاش ماس

زمان مطالعه : < 1 دقیقه - تاریخ بروزرسانی :
۶ مرداد ۱۳۹۴

ئاش ماس غذای محلی استان کردستان می باشد

مواد لازم:

برای ۵ نفر

برنج ۳۰۰ گرم
ماست ۵۰۰ گرم
روغن ۵۰ گرم
نعناع خشک ۱ قاشق غذا خوری

طرز تهیه:

ابتدا برنج را پس از پاک کردن و شستن در یک قابلمه ریخته ۲ کاسه آب به آن اضافه کنید و روی گاز قرار دهید تا بپزد هنگامی که برنج به صورت شور با در آمد از روی گاز بردارید و بگذارید کمی سرد شود پس از آن ماست را در ظرفی صاف کرده و به برنج پخته اضافه کنید در وقت کشیدن غذا نعناع داغ را بر روی کاسه ها بریزید .

428 طرز پخت ئاش ماس

           
چاپ

لینک های مرتبط :

 

نظر کاربران :

هیچ نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

حداکثر سایز عکس : 2 مگابایت.