امروز برایتان آموزش یک غذای محلی ، شیرین پلو تبریزی را در نظر گرفته ایم که بسیار خوشمزه هست و طرفداران زیادی دارد .این پلو بسیار خوشمزه ست و به راحتی درست میشود.
مواد لازم :
سه پیمانه و نیم برنج
۲۰۰ گرم کره
چهار پیمانه شیر
یک قاشق چایخوری زعفران
یک قاشق چایخوری نمک
یک پیمانه کشمش پلویی
نصف قاشق چایخوری دارچین
۵۰۰ گرم فیله مرغ
یک پیمانه پیاز داغ
یک پیمانه خلال پسته
دو پیمانه آب
۱/۳ پیمانه گلاب
آب پیاز
روش تهیه:
برای درست کردن شیرین پلو تبریزی برنج دانه بلند را با آب جوش نیم ساعت قبل خیس کنید و کنار بگذارید. فیلههای مرغ را با نمک، زعفران و آب پیاز مزهدار کنید. نیم لیتر آب و شیر را در قابلمه بریزید تا بجوشد.
آب برنج را خالی کنید و آن را داخل شیر بریزید. نمک، زعفران و گلاب را هم اضافه کنید. نیمی از شیر که تبخیر شد، کره را بریزید و بگذارید بماند تا شیر کاملا جذب برنج شود. ۳۵ دقیقه دمکنی بگذارید. تا بپزد. کشمش را با کمی کره و دارچین با هم سرخ کنید. فیلههای مرغ مزهدار شده را سرخ کنید و بعد در کره تفت دهید.
برنج پخته شده را در ظرف مورد نظر بریزید و کشمش، پیاز داغ و خلال پسته را روی برنج بریزید و تزیین کنید. فیلههای مرغ را نیز روی برنج قرار دهید.به این ترتیب شیرین پلو تبریزی آماده سرو می شود.
امیدوارم شیرین پلو تبریزی را درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.از اینکه از سایت ما دیدن کردید متشکرم.
نظر کاربران :
یکی از غذاهای سنتی تبریز هستش ولی اگه زیاد میونه خوبی با غذاهای شیرین ندارین تست نکنید ازش
این غذا عالیه و طعم بسیار بی نظیری داره و فقط در تبریز هم خوب درست میشه
اولش من فکر میکردم همون شکر پلوخودمونه اما وقتی خوردم متوجه شدم زمین تا آسمون فرق داره مزش.واقعا عالی بود
مرصع پلو را اغلب با خورشت مرغ صرف میکنند تا تضاد خوشمزه ای بین دو طعم شیرین و نمکین ایجاد شود. گاهی این غذا با شیرین پلو اشتباه گرفته می شود
این غذا عالیه حتما توصیه میکنم این غذا رو وقتی تبریز رفتین تست کنید
کلا من غذاهای تبریزی رو دوست دارم مخصوصا این غذا