آش شیر یکی از چندین غذای محلی و سنتی تبریز، دریان است.
مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر:
شیر: یک لیتر
گندم پوست کنده: ۳۰۰ گرم
نخود: ۶۰ گرم
نمک و فلفل: به میزان لازم
کشمش بیدانه، گردو، بادام: جهت تزیین
طرز تهیه:
گندم را از شب قبل خیس کنید و با یک لیتر آب به همراه نخود روی حرارت قرار دهید تا زمانی که نخود پخته شود و گندم کاملاً لعابدار شود.
سپس کمی نمک اضافه کنید تا زمانی که آب حبوبات کشیده شود.
در این زمان شیر را بیفزایید و شعله را ملایم کنید تا آش غلیظ شود.
در پایان، آش را در ظرف کشیده روی آن مقدار قابل توجهی کشمش شسته شده و گردو و بادام بریزید.
در کنار این آش معمولاً فالودهی خانگی سرو میشود.
نظر کاربران :
آش شیر ی مزه معمولی داره…خیلی مناسب سرماخوردگیه.البته گردو توش کم باشه
من یک بار این آش رو تست کردم باید بگم که اصلاً از مزهاش خوشم نیومد چون موادی مثل گردو کشمش فکر می کنم اصلا با اش سازگاری ندارند