بلیط هواپیما سوئیت تبریز

سالاد شیرازی

زمان مطالعه : 2 دقیقه - تاریخ بروزرسانی :
۱۳ شهریور ۱۳۹۸

سالاد شیرازی یکی از محبوبترین سالاد های ایرانی است که تهیه آن بسیار آسان است و مواد لازم آن معمولاً در اکثر منازل در دسترس هستند. این سالاد در کل کشور طرفدار دارد اما اصل آن مربوط به استان فارش و شهر شیراز است.
مواد اولیه سالاد شیرازی برای ۳ نفر:
خیار (بزرگ و سالادی): ۱ عدد
گوجه فرنگی (متوسط): ۲ عدد
پیاز (کوچک): ۱ عدد
نعنا خشک: به میزان لازم
جعفری (ساطوری شده): به میزان لازم
لیمو ترش: به میزان لازم
نمک: به میزان لازم
فلفل: به میزان لازم

سالاد شیرازی

طرز تهیه سالاد شیرازی:
ابتدا خیار را شسته و با پوست یا بدون پوست به صورت نگینی متوسط خرد کنید. برای این کار سر خیار را جدا کرده و روی آن برش های عمودی نزدیک به هم ایجاد کنید و بعد خیار را چرخانده و عمود بر برش های ایجاد شده برش هایی بزنید و بعد از ارتفاع نیم سانتی خرد کنید و تا انتها ادامه بدهید.
سپس خیار را با مقدار کمی نمک مخلوط کنید.
سر گوجه فرنگی ها را گرفته و اگر شل هستند داخلشان را خالی کنید و به صورت نگینی خرد کنید. سعی کنید اندازه ای در حد خیار داشته باشند. پیاز را هم پوست گرفته و سر آن را جدا کنید و به صورت خیلی ریز خرد کنید برای این کار مانند برش خیار عمل کنید اما میزان برشهای ایجاد شده را خیلی نزدیک تر در نظر بگیرید.
حال خیار و گوجه و پیاز را داخل ظرف ریخته و با هم مخلوط کنید و روی آن مقداری فلفل، نعنا خشک، جعفری و نمک و آب لیمو ترش بریزید و برای سرو آماده کنید.
نوش جان!
نکات:
۱- بهتر است سالاد بعد از آماده شدن نیم ساعت داخل یخچال بماند.
۲- اضافه کردن مقداری فلفل دلمه ای خرد شده سالاد شما را خوشمزه تر میکند.
۳- در صورت تمایل به جای آبلیمو از آبغوره، آب نارنج یا هر ترشی دیگری استفاده کنید.
منبع:سیتی پدیا

           
ما را در اینستاگرام دنبال کنید

لینک های مرتبط :

instagram
 

نظر کاربران :

هیچ نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *