زیره پلو یکی از غذاهای محلی کرمان است.
مواد لازم:
برنج دو پیمانه
زیره سیاه دو قاشق غذاخوری
روغن و نمک به میزان لازم
طرز تهیه:
۱. حدودا دو برابر میزان برنج در قابلمه آب ریخته (این میزان به نوع برنج بستگی دارد) و بر اجاق قرار میدهیم.
۲. برنج را شسته و وقتی که آب جوش آمد آن را درون قابلمه ریخته و مقداری روغن میریزیم.
۳. زیره را چند بار شسته و در سبر قرار میدهیم.
۴. وقتی برنج به مرحلهٔ آبکش رسید آن را آبکش کرده و کف قابلمه را با توجه به آنچه که دوست داریم برای تهدیگ آماده میکنیم (نان یا سیبزمینی و …)
۵. سپس برنج را به همراه زیره به صورت لایه لایه در قابلمه ریخته و بر در قابلمه دمکنی قرار میدهیم.
۶. منتظر میمانیم تا برنج دم بکشد.
۷. زیره پلوی ما آماده است. میتوان آن را به همراه خاگینه یا هر آنچه که دوست دارید بخورید.
نظر کاربران :
زیره خواص بسیار زیادی داره ولی مقدارش اگه کمتر باشه بهتره
تو خوشمزگی این غذا شکی نیست اما خیلی نباید از زیره استفاده کرد.ما تو کرمان خوردیم تعداد زیره هاش خیلی زیاد بود و تو ذوق میزد
مصرف زيره در كرمان چون خاستگاه آن است بسيار بالاست
زيره مصلح سردي برنج است