گوشت صدف را جدا کرده و کاملاً آن را شسته و شکم و زایدههای آن را جدا میکنند. بعد آن را در یک لیوان نمک و زردچوبه و پیاز خرده شده می جوشانند تا کاملاً پخته و نرم شود و آبی در آن نماند. سپس روغن را داغ کرده و صدف ها را با پیاز در آن ریخته و همه را با هم در روغن تفت می دهند تا کاملاً سرخ شود. مقداری ادویه، فلفل و مخصوصاً فلفل سبز به آن اضافه می کنند.
این غذا ممکن است با ضائقه خیلی از افرادی که به قشم سفر می کنند جور در نیاید اما پیشنهاد ما به شما این است که در سفرتان به قشم حتما از این غذا امتحان کنید بی شک از طرفداران این غذا خواهید شد.
نظر کاربران :
منم خوردم خیلی عالیه.منتها تو خود قشمم خیلی کمیاب بود.
میدونم این غذا از گوشت صدف تهیه میشه ولی طرز تهیه شو نمیدونم فقط میدونم خیلی خوشزه هستش