بلیط هواپیما سوئیت تبریز

خوراک ملوک ( صدف دراز ) قشم

زمان مطالعه : < 1 دقیقه
۱۷ آبان ۱۳۹۶

گوشت صدف را جدا کرده و کاملاً آن را شسته و شکم و زایده‌های آن را جدا می‌کنند. بعد آن را در یک لیوان نمک و زردچوبه و پیاز خرده شده می‌ جوشانند تا کاملاً پخته و نرم شود و آبی در آن نماند. سپس روغن را داغ کرده و صدف‌ ها را با پیاز در آن ریخته و همه را با هم در روغن تفت می‌ دهند تا کاملاً سرخ شود. مقداری ادویه، فلفل و مخصوصاً فلفل سبز به آن اضافه می‌ کنند.

این غذا ممکن است با ضائقه خیلی از افرادی که به قشم سفر می کنند جور در نیاید اما پیشنهاد ما به شما این است که در سفرتان به قشم حتما از این غذا امتحان کنید بی شک از طرفداران این غذا خواهید شد.

خوراک ملوک خوراک ملوک ( صدف دراز ) قشم

           
چاپ

لینک های مرتبط :

 

نظر کاربران :

  • حسن عقدایی

    منم خوردم خیلی عالیه.منتها تو خود قشمم خیلی کمیاب بود.

    ۳۱ تیر, ۱۳۹۸ پاسخ دادن
  • سید محمد حسینی

    میدونم این غذا از گوشت صدف تهیه میشه ولی طرز تهیه شو نمیدونم فقط میدونم خیلی خوشزه هستش

    ۱۰ اسفند, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *