بلیط هواپیما تور خارجی

خوراک ملوک ( صدف دراز ) قشم

تاریخ انتشار : ۱۷ آبان, ۱۳۹۶

گوشت صدف را جدا کرده و کاملاً آن را شسته و شکم و زایده‌هاى آن را جدا مى‌کنند. بعد آن را در یک لیوان نمک و زردچوبه و پیاز خرده شده مى‌ جوشانند تا کاملاً پخته و نرم شود و آبى در آن نماند. سپس روغن را داغ کرده و صدف‌ ها را با پیاز در آن ریخته و همه را با هم در روغن تفت مى‌ دهند تا کاملاً سرخ شود. مقدارى ادویه، فلفل و مخصوصاً فلفل سبز به آن اضافه مى‌ کنند.

این غذا ممکن است با ضائقه خیلی از افرادی که به قشم سفر می کنند جور در نیاید اما پیشنهاد ما به شما این است که در سفرتان به قشم حتما از این غذا امتحان کنید بی شک از طرفداران این غذا خواهید شد.

خوراک ملوک ( صدف دراز ) قشم

پربازدیدترین ها:
PDFPrint

سوئیت تبریز تور
 

نظر کاربران :

هیچ نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *