بلیط هواپیما سوئیت تبریز

جوجه کباب ترش شمالی

زمان مطالعه : 3 دقیقه
۳۱ شهریور ۱۳۹۸

جوجه کباب ترش یا جوجه ترش یکی از غذاهای لذیذ شمالی است. طرز تهیه جوجه کباب ترش شبیه به طرز تهیه کباب ترش شمالی است اما با مرغ تهیه می شود.
مواد لازم برای جوجه کباب با سس انار :
سینه مرغ کبابی خرد شده ۱ کیلوگرم
رب انار ۴ قاشق سوپخوری
گردو آسیاب شده ۱۰۰ گرم
روغن زیتون ۲ قاشق سوپخوری
سیخ چوبی به میزان لازم
طرز تهیه جوجه کباب با سس انار :
درون ظرفی رب انار را بریزید.
بعد گردو را به آن اضافه کرده و مواد را با یکدیگر مخلوط کنید.
سپس روغن زیتون را به آن افزوده و هم بزنید تا مقداری رقیق شود.
سس آماده شده را روی سینه مرغ بریزید و آن را به سس آغشته کنید. بعد آن را حدود ۳ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا طعم دار شود.
سینه مرغ طعم دار شده را به سیخ بکشید.
درون تابه ای مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید و بعد سیخ ها را داخل تابه بچینید، در آن را بگذارید و صبر کنید تا مغزپخت شود.
سپس در تابه را برداشته، سیخ ها را برگردانید تا طرف دیگر آن ها سرخ شود (یا می توانید آن را داخل فر کباب کنید؛ به این صورت که داخل سینی فر فویل قرار داده و آن را با مقداری روغن چرب کنید. سپس سیخ های آماده شده را روی سینی چیده و آن را با داخل فر از قبل با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد گرم شده، به مدت ۴۰ دقیقه قرار دهید تا بپزد، بعد گریل را روشن کنید تا روی جوجه نیز برشته شود. همچنین می توانید روی منقل با ذغال در فضای باز کباب کنید).

جوجه کباب ترش شمالی

رب انار ترکیب ساده‌ای از آب انار، شکر و آبلیمو می‌باشد؛ بنابراین همان فوایدی که از آب انار بدست می‌آید از رب انار نیز می‌توان کسب کرد. آب انار حاوی آنتی اکسیدان و ویتامین‌های B. است که دارای فواید سلامتی بی شماری می‌باشد.
در حقیقت، انار خواص فراوانی داشته و طبیعتا رب حاصل از آن نیز بدون فایده نخواهد بود زیرا حدود ۱۰۰ سال است که دنیا به خواص انار و مصارف درمانی آن پی برده است.
یادتان باشد که وقتی رب این میوه تهیه می‌شود، پلی‌فنول و اسیدآلارژیک آن در اثر حرارت از بین نمی‌رود و تنها ویتامین c آن کاهش پیدا خواهد کرد پس رب انار نیز ارزش غذایی بسیار دارد؛ البته اگر از انار مرغوب و طی فرآیند بهداشتی تهیه شده باشد
درباره پلی‌فنول‌ها باید بگوییم که آنها ترکیباتی هستند که در اکثر میوه‌ها و سبزی‌ها به خصوص شا‌توت و انگور قرمز وجود دارند و البته در انار بیشتر به چشم می‌خورند.
در ضمن، اسید آلارژیک یکی از مهم‌ترین ترکیباتی است که در میوه‌های دیگر کمتر دیده شده اما ویژگی انار و رب آن مربوط به وجود همین اسید است.

مواد لازم:
دانه انار ترش: ۵ کیلوگرم
نمک: ۲ قاشق غذا خوری
دستور تهیه:
۱. انار را دانه کنید و لا‌به‌لای آن را نمک بزنید.
۲. انار‌ها را در ظرف در بسته پلاستیکی به مدت یک روز کنار بگذارید.
۳. بعد از یک روز دانه‌های انار را در مخلوط کن بریزید؛ سپس آن را از صافی رد کنید.
۴. آب انار رد شده از صافی را به مدت ۳ تا ۴ ساعت ثابت در یک ظرف سرامیکی یا پلاستیکی نگاه دارید. بعد از این زمان به اندازه یک و نیم لیتر آب انار بردارید و در ظرف مسی بریزید و روی حرارت قرار دهید.
۵. وقتی به جوش آمد دوباره یک لیتر دیگر را کم کم اضافه کنید.
۶. در جوش آخر اگر کف‌های روی ظرف جرم باشد باید حتما سوا شوند؛ در غیر این صورت نیازی نیست که آن‌ها را بردارید.
۷. به مدت ۳ تا ۴ ساعت باید زمان بدهید تا آب انار در حرارت کم بجوشد تا غلیظ شود.
سایر نکات
استفاده از دیگ مسی باعث می‌شود رب انار رنگ تیره تری پیدا کند.
منابع:بیتوته-باشگاه خبرنگاران جوان

           
چاپ

لینک های مرتبط :

 

نظر کاربران :

هیچ نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *