بلیط هواپیما سوئیت تبریز

ترحلوا با هویج افطاری استان همدان

زمان مطالعه : < 1 دقیقه
۲ مرداد ۱۳۹۳

مواد تشکیل دهنده:
هویج : نیم کیلو
شکر : یک استکان
زعفران : نصف استکان
گلاب : یک استکان
روغن : نصف استکان
آرد برنج : یک پیمانه
هل آسیاب شده : ۳ عدد
دارچین : به مقدار لازم

متن دستور آشپزی:

ترحلوای هویج یکی از دسرها و یا پیش غذاهای اصیل شهر همدان است که سر سفره افطار مردم این شهر قرار می‌گیرد.

طرز تهیه
ابتدا هویج رنده شده را پخته و آن را از صافی پارچه‌ای رد کنید تا‌ آب درون هویج خارج شود سپس آرد و روغن را با هم تفت داده و خوب که طلایی شد زعفران، آب، روغن و شکر را به هویج ها اضافه کنید و مواد را خوب به هم زده تا کمی سفت شود.

حال گلاب و هل آسیب شده را نیز به آن اضافه کرده و پس از کمی سرد شدن آن را داخل ظرف ریخته و با دارچین و پودرنارگیل آن را تزئین کنید.

snapshot.aspx ترحلوا با هویج افطاری استان همدان

           
چاپ

لینک های مرتبط :

 

نظر کاربران :

  • کامران فاضلی

    اگر مقدارى پودر هل و زنجبیل و دارچین هم به گلاب افزوده شود عالى می شه, من تست کردم خوب شد.

    ۱۸ بهمن, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • مهرنوش زاده رفيع

    يك نوع ترحلوا هم داريم كه با آرد برنج بدون هويج طبخ مي شود و با سليقه بانوان همداني در قيفهاي بستني سرو مي شود كه بسيار سبك و مقوي است

    ۱۰ بهمن, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *