رزرو هتل لوکس گردی

ترحلوا با هویج افطاری استان همدان

اشتراک گذاری

ترحلوا با هویج افطاری استان همدان می باشد که به عنوان یکی از دسرهای خوشمزه این استان شناخته شده و بسیار معروف است . البته همدانی‌ها به پخت ترحلوا علاقه دارند و انواع مختلفی از آن دارند. از ترحلوا با شیره‌ی انگور تا حلوای هویج و حلوای زعفران و… .این حلوای خوش رنگ به دلیل وجود هویج رنگ نارنجی زیبایی دارد و شیرینی آن به حدی است که دل را نزند. این حلوا از هویج، شکر، زعفران، گلاب، روغن، آرد برنج، هل و دارچین تهیه می‌شود و در ماه رمضان زینت‌بخش سفره‌ی افطار است.غذاهای محلی همدان بسیار مقوی و خوشمزه می باشند ، پیشنهاد می کنیم در منوی غذایی خود آنها را جای دهید .

ترحلوا با هویج

مواد لازم

هویج : نیم کیلو
شکر : یک استکان
زعفران : نصف استکان
گلاب : یک استکان
روغن : نصف استکان
آرد برنج : یک پیمانه
هل آسیاب شده : ۳ عدد
دارچین : به مقدار لازم

طرز تهیه

ابتدا هویج رنده شده را پخته و آن را از صافی پارچه‌ای رد کنید تا‌ آب درون هویج خارج شود سپس آرد و روغن را با هم تفت داده و خوب که طلایی شد زعفران، آب، روغن و شکر را به هویج ها اضافه کنید و مواد را خوب به هم زده تا کمی سفت شود.حال گلاب و هل آسیب شده را نیز به آن اضافه کرده و پس از کمی سرد شدن آن را داخل ظرف ریخته و با دارچین و پودرنارگیل آن را تزئین کنید.

 

ترحلوا با هویج

این مطلب برای شما مفید بود؟

میانگین 0 / 5. تعداد 0

با سپاس از امتیاز شما.

اگر نکته ای دارید اینجا برای ما بنویسید

آدرس روی نقشه :

آب و هوای شهر همدان

دمای فعلی : 25 درجه سانتیگراد

وضعیت آب و هوا : ابرهای متفرق

پیش‌بینی آب و هوا برای 5 روز آینده

شنبه - ۱۴۰۴/۰۲/۰۶ > دما : 17 درجه سانتیگراد، وضعیت : ابرهای متفرق

یکشنبه - ۱۴۰۴/۰۲/۰۷ > دما : 19 درجه سانتیگراد، وضعیت : بارش خفیف باران

دوشنبه - ۱۴۰۴/۰۲/۰۸ > دما : 18 درجه سانتیگراد، وضعیت : کامل ابری

سه شنبه - ۱۴۰۴/۰۲/۰۹ > دما : 16 درجه سانتیگراد، وضعیت : کامل ابری

چهارشنبه - ۱۴۰۴/۰۲/۱۰ > دما : 18 درجه سانتیگراد، وضعیت : ابرهای متفرق

 

دیدگاه ها :

*اگر نظری دارید یا این مطلب نیاز به اصلاح دارد و یا عکس یا ویدئوی مرتبط با آن دارید لطفا اینجا برای ما ارسال کنید.

  • کامران فاضلی

    اگر مقدارى پودر هل و زنجبیل و دارچین هم به گلاب افزوده شود عالى می شه, من تست کردم خوب شد.

    ۱۸ بهمن, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • مهرنوش زاده رفيع

    يك نوع ترحلوا هم داريم كه با آرد برنج بدون هويج طبخ مي شود و با سليقه بانوان همداني در قيفهاي بستني سرو مي شود كه بسيار سبك و مقوي است

    ۱۰ بهمن, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    حداکثر حجم فایل : 2 مگابایت. فرمت های مجاز : image, video. Drop files here