ترحلوا با هویج افطاری استان همدان می باشد که به عنوان یکی از دسرهای خوشمزه این استان شناخته شده و بسیار معروف است . البته همدانیها به پخت ترحلوا علاقه دارند و انواع مختلفی از آن دارند. از ترحلوا با شیرهی انگور تا حلوای هویج و حلوای زعفران و… .این حلوای خوش رنگ به دلیل وجود هویج رنگ نارنجی زیبایی دارد و شیرینی آن به حدی است که دل را نزند. این حلوا از هویج، شکر، زعفران، گلاب، روغن، آرد برنج، هل و دارچین تهیه میشود و در ماه رمضان زینتبخش سفرهی افطار است.غذاهای محلی همدان بسیار مقوی و خوشمزه می باشند ، پیشنهاد می کنیم در منوی غذایی خود آنها را جای دهید .
مواد لازم
هویج : نیم کیلو
شکر : یک استکان
زعفران : نصف استکان
گلاب : یک استکان
روغن : نصف استکان
آرد برنج : یک پیمانه
هل آسیاب شده : ۳ عدد
دارچین : به مقدار لازم
طرز تهیه
ابتدا هویج رنده شده را پخته و آن را از صافی پارچهای رد کنید تا آب درون هویج خارج شود سپس آرد و روغن را با هم تفت داده و خوب که طلایی شد زعفران، آب، روغن و شکر را به هویج ها اضافه کنید و مواد را خوب به هم زده تا کمی سفت شود.حال گلاب و هل آسیب شده را نیز به آن اضافه کرده و پس از کمی سرد شدن آن را داخل ظرف ریخته و با دارچین و پودرنارگیل آن را تزئین کنید.
مطالب مرتبط :