بیشت واش یکی از چندین غذای سنتی و محلی اهالی روستای کندلوس است.
مواد اولیه :
عدس خیس کرده: دو پیمانه
اسفناج: دو کیلوگرم
سیبزمینی خرد شده: سه عدد
شیر: یک لیتر
روغن: نصف پیمانه
فلفل سیاه: دو قاشق چایخوری
پودر زیره سبز: یک قاشق چایخوری
گردو خرد شده: یک پیمانه
نمک: یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
* ابتدا عدس را با آب بپزید، اسفناج، شیر و سیبزمینی را اضافه کرده تا نیم ساعت پخته و نرم شود.
* در یک تابه روغن ریخته و تمامی ادویهها را در آن تفت دهید.
* بعد گردو و نمک را اضافه کرده و با مواد داخل قابلمه ترکیب کنید و چند دقیقه روی حرارت گذاشته تا آماده شود.
دیدگاه ها :
*اگر نظری دارید یا این مطلب نیاز به اصلاح دارد و یا عکس یا ویدئوی مرتبط با آن دارید لطفا اینجا برای ما ارسال کنید.
سلام
جهت اطلاع بگم که کندلوس شهرستان نیست و یکی از روستاهای منطقه کجور واقع در نوشهر هستش …
باتشکر از شما. مورد گفته شده اصلاح شد.