رزرو هتل رزرو هتل های شهر وان ترکیه
۲۰ فروردین ۱۳۹۶

باسلوق مراغه

لینک این مطلب کپی شد!

شیرینی محلی مراغه که زبانزد خاص وعام میباشد. یکی از عمده ترین سوغاتی های این منطقه به حساب میآید. باسلیق یا باسلوق از نشاسته ،آب، شکر، گلاب، گردو،کره و پودر نارگیل تهیه می شود. نشاسته را با آب مخلوط کرده و از صافی رد می کنند. و در یک دیگ کمی گرم می کنند ، سپس شکر و گلاب را اضافه می کنند تا به مرحله ی خمیر شدن برسد. در مرحله ی آخر که کمی مواد سفت شد کره رو اضافه کرده و چند دقیقه ای صبر می کنند تا مواد کمی خنک شود . سپس کف یک سینی به میزان دلخواه پودر نارگیل پاشیده خمیر را با وردنه صاف می کنند و لای آن گردو گذاشته از یک سمت گردوها را مثل رول می پیچند و بعد از تمام شدن یک ساعتی صبر کرده و بعد از چند ساعت به اندازه های دلخواه برش می زنند. در بعضی مواقع به جای شکر از دوشاب یا شیره انگور استفاده می کنند که رنگ آن باسلوق قهوهای می شود.

 

304 باسلوق مراغه

           
 

نظر کاربران :

هیچ نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *