رزرو هتل فضاگشت
۳۰ خرداد ۱۳۹۵

بادمجان گوده گیلان

اشتراک گذاری

بادمجان گوده از غذاهای خوب و لذیذ گیلانی است که در زیر با طرز تهیه آن آشنا می شویم .

مواد لازم :گردو ۱ و ۱/۲ لیوان . بادمجان بزرگ ۲ عدد . گوجه فرنگی ۲ عدد

اجاره خودرو

پیاز ۱ عدد . سیر ۵ حبه . رب انار ۱/۴ لیوان . تمبر هندی ۱/۴ لیوان

جعفری تازه ۱ دسته . نمک ۱/۲ قاشق چایخوری . فلفل سیاه ۱/۲ قاشق چایخوری

طرز تهیه :پوست بادمجانها را بکنید و یک برش طولی روی هر دو بادمجان ایجاد کنید. آنها را به نمک آغشته کنید و در گوشه ای قرار دهید تا مواد پرکننده آن حاضر شود. سر گوجه ها را مانند در قابلمه ببرید. داخل گوجه ها را خالی کنید هم سر گوجه و هم محتویات داخل را نگهدارید. گوجه ها را کنار بگذارید.

مخلوط کن را حاضر کنید و پیاز، سیر، گردو، تمبر هندی، رب انار و جعفری را داخل آن بریزید و خوب مخلوط کنید. می توانید محتویات داخل گوجه را نیز اضافه کنید. ۱/۳ لیوان آب اضافه کنید تا مخلوط کاملا خشک نباشد. سپس نمک و فلفل را اضافه کنید.

از مواد پرکننده داخل بادمجانها و گوجه ها بریزید. یک قابلمه بردارید و ۳ یا ۴ قاشق روغن درون آن بریزید. بادمجان و گوجه را درون آن سرخ کنید سپس نصف لیوان آب داخل قابلمه بریزید و در آن را بگذارید و اجازه دهید تا مواد کمی بجوشند و پخته شوند. بعد از ۱۵ الی ۲۰ دقیقه می توانید غذا را همراه با برنج سرو کنید.

600 بادمجان گوده گیلان

این مطلب برای شما مفید بود؟

میانگین ۰ / ۵. تعداد ۰

با سپاس از نظر شما.

اگر نکته ای دارید اینجا برای ما بنویسید

 

نظر کاربران :

  • نسترن حبیب الهی

    یک غذای خوشمزه گیلانی است کع بهش بادمجان آغوز کبابی هم می گویند .

    ۱۷ دی, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    حداکثر حجم فایل : 2 مگابایت. فرمت های مجاز : image, video. Drop files here