بلیط هواپیما تور خارجی

آش گوجه فرنگی تبریز

تاریخ انتشار : ۱ دی, ۱۳۹۲ - تاریخ آخرین بروزرسانی : ۲ مرداد ۱۳۹۳

آش گوجه فرنگی در مناطق مختلف ایران به روش های مختلف تهیه می شود ولیکن معروفترین آش گوجه فرنگی را می توان به تبریز نسبت داد . این آش به دلیل استفاده از مواد اولیه متنوع سرشار از ویتامین و پروتئین است.
آش گوجه فرنگی تبریز

مواد لازم :

گوجه فرنگی : ۵۰۰ گرم

پربازدیدترین ها:

گوشت چرخ کرده : ۲۵۰ گرم

برنج : ۱ پیمانه

آب : ۴ پیمانه

لوبیا چیتی : ۱ پیمانه

لوبیا قرمز : ۱ پیمانه

عدس : ۱ پیمانه

آبغوره : ۲ پیمانه

جعفری : ۲۰۰ گرم

تره : ۱۰۰ گرم

ترخان : ۱۰۰ گرم

نمک و فلفل : هر کدام یک چهارم قاشق مرباخوری

طرز تهیه:

۱) لوبیا و عدس را به مدت یک ساعت می گذاریم تا پخته شود.

۲) در ظرف جداگانه گوشت را روی حرارت کمی تفت می دهیم.

۳) برنج را در ظرفی بزرگ ریخته و می گذاریم تا نیم پز شود.

۴) سبزیجات را خرد کرده و در ظرف برنج می ریزیم و صبر می کنیم تا مواد بپزد و نرم شود.

۵) گوجه فرنگی ها را با خرد کرده و سپس آنها را در آش می ریزیم.

۶) گوشت و حبوبات را اضافه کرده و اجازه می دهیم آش برای مدت ۱ ساعت با حرارت کم بجوشد.

۷) در انتها آبغوره، نمک و فلفل را اضافه کرده و هم می زنیم.

نکته :

۱) بجای گوشت چرخ کرده می توانید از تکه های ریز گوشت نیز استفاده کنید ولی قبل استفاده در آش کمی آن را با روغن تفت دهید

۲) برای تزئین آش می توانید، در ظرفی جداگانه نعنا و پیاز خرده شده را با روغن به مدت ۳ دقیقه تفت داده و سپس بر روی آش به شکل دلخواه بریزید.

PDFPrint

سوئیت تبریز تور
 

نظر کاربران :

  • مهرنوش زاده رفيع

    در رستورانها بصورت پیش غذا سرو می شود. اما با عکس انتخاب شده متفاوت است

    پنج‌شنبه -78 فروردين -621 - ساعت ۰۹:۱۷:۰۹ پاسخ دادن
  • علی طاهرخانچی

    من فکر می کردم خوشمزه است ولی با مزاج سازگار نبود .

    پنج‌شنبه -78 فروردين -621 - ساعت ۱۵:۳۳:۰۱ پاسخ دادن
  • نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *