بلیط هواپیما

آش شیله عدس

تاریخ انتشار : ۲۲ تیر, ۱۳۹۳ - تاریخ آخرین بروزرسانی : ۲ مرداد ۱۳۹۳

مواد لازم :

پیاز متوسط نگینی شده ۲ عدد
آب مرغ ۲ لیوان

رزرو تورهای مسافرتی در لست تورز و توریاب:

آب ۲ لیوان

عدس ۲ پیمانه

برنج نصف پیمانه

بلغور گندم (یارما) نصف پیمانه

گوجه فرنگی درشت رنده شده ۴ عدد

تره ریز شده ۱ پیمانه

پیازچه ریزشده ۲ پیمانه

طرز تهیه:

عدس، برنج و بلغور گندم را از دو ساعت قبل خیس میکنیم.

پیازها را با کمی زردچوبه سرخ کنید بعد آب مرغ و آب را اضافه کنید و عدس را بریزید داخلش تا نیم پز بشه.

وقتی عدس نیم پز شد برنج و بلغور را هم بهش اضافه کنید.

بگذارید شیله با شعله ملایم بپزه تا برنج بشکفه بعد سبزی‌ها وگوجه پوره شده را اضافه کنید تا بپزه وحسابی جا بیفته.

نکته ۱: من بجای آب مرغ از ۴ تا گالینابلانکای مرغ هم استفاده کردم که اونم خوشمزه شد (به اینصورت که ۴ تا عصاره را با ۶ لیوان آب جوش حل کردم اما دیگه تو آش آب نریختم.)

نکته۲:به دلخواه میتونید۱ قاشق رب هم اضافه کنید تا خوش رنگتر بشه.

نکته۳:حین پخت مدام آش را هم بزنید چون بلغور زود ته میگیره.

نکته ۴:حین پخت هر وقت حس کردید آش سفت شده، یه لیوان آب اضافه کنید.

آش شیله عدس

PDFPrint

سوئیت تبریز
 

نظر کاربران :

  • کامران فاضلی

    آشی ساده و بی‌دردسر و بدون حبوبات که فقط با برنج ، عدس و بلغور گندم پخته میشه

    پنج‌شنبه -78 فروردين -621 - ساعت ۱۸:۲۱:۰۳ پاسخ دادن
  • الهام حاجی زاده

    عزیزان در نظر داشته باشید که به جای آب مرغ می تونیداز بسته‌های آماده گالینابلانکا استفاده بکنید به نظرم این خیلی به صرفه تره چون ما هر موقع آب مرغ و آماده نداریم

    پنج‌شنبه -78 فروردين -621 - ساعت ۲۳:۲۳:۰۸ پاسخ دادن
  • نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *