جستجوی شهر به شهر :
رزرو هتل رزرو هتل های شهر وان ترکیه

آش شیله عدس تبریزی

تاریخ بروزرسانی :
۷ اسفند ۱۴۰۰

آش شیله عدس تبریزی یکی از آش های خوشمزه تبریزی است که بسیار ساده و خوشمزه می باشد. آش شیله عدس که جزء غذاهای محلی تبریز است فقط با برنج، عدس و بلغور و تره و پیازچه تهیه می‌شود. این آش محلی استان آذربایجان شرقی را می‌توانید به عنوان یک پیش‌غذا در کنار غذاهای تبریزی مثل کوفته تبریزی یا حتی به عنوان غذای اصلی می‌توانید سرو کنید.

آش شیله عدس آش شیله عدس تبریزی

مواد لازم :

پیاز متوسط نگینی شده ۲ عدد
آب مرغ ۲ لیوان
آب ۲ لیوان
عدس ۲ پیمانه
برنج نصف پیمانه
بلغور گندم (یارما) نصف پیمانه
گوجه فرنگی درشت رنده شده ۴ عدد
تره ریز شده ۱ پیمانه
پیازچه ریزشده ۲ پیمانه

طرز تهیه:

عدس، برنج و بلغور گندم را از دو ساعت قبل خیس میکنیم.پیازها را با کمی زردچوبه سرخ کنید بعد آب مرغ و آب را اضافه کنید و عدس را بریزید داخلش تا نیم پز شود.وقتی عدس نیم پز شد برنج و بلغور را هم بهش اضافه کنید.
بگذارید شیله با شعله ملایم بپزد تا برنج بشکفه بعد سبزی‌ها وگوجه پوره شده را اضافه کنید تا بپزد وحسابی جا بیفتد.

آش شیله عدس 1 آش شیله عدس تبریزی

نکات آش شیله عدس

می‌توانید به جای آب مرغ از عصاره مرغ و آب استفاده کنید.
می‌توانید مقداری پیازداغ را کنار بگذارید و هنگام سرو با جعفری روی آش بریزید.

می توانید به دلخواه ۱ قاشق رب هم اضافه کنید تا خوش رنگتر شود.

حین پخت مدام آش را هم بزنید چون بلغور زود ته میگیرد.

حین پخت هر وقت حس کردید آش سفت شده، یه لیوان آبجوش اضافه کنید.

به این مطلب چه امتیازی می دهید؟
[امتیاز: 0 میانگین: 0]
           
برو بالا
 

نظر کاربران :

  • کامران فاضلی

    آشی ساده و بی‌دردسر و بدون حبوبات که فقط با برنج ، عدس و بلغور گندم پخته میشه

    ۱۸ بهمن, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • الهام حاجی زاده

    عزیزان در نظر داشته باشید که به جای آب مرغ می تونیداز بسته‌های آماده گالینابلانکا استفاده بکنید به نظرم این خیلی به صرفه تره چون ما هر موقع آب مرغ و آماده نداریم

    ۹ بهمن, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    تخت جمشید روستای کندوان زیبایی های گیلان سد شاه عباسی طبس اماکن دیدنی یزد