بلیط هواپیما سوئیت تبریز

۱۰ مدل شیرینی خوشمزه مخصوص نوروز

زمان مطالعه : 8 دقیقه
۲۹ اسفند ۱۳۹۸

بهار نزدیک است خیلی از بانوان باسلیقه دوست دارند شیرینی عید را با دستان هنرمند خودشان تهیه کنند . در این مطلب شمارا با ۱۰ مدل شیرینی خوشمزه مخصوص نوروز که پخت آنها ساده است آشنا سازیم . با سیری در ایران همراه باشید . کامتان شیرین

شیرینی نخودچی

موادلازم
آرد نخودچی ۵۰۰ گرم
روغن جامد یا روغن صاف قنادی ۲۵۰ گرم
پودر قند ۲۵۰ گرم
پودر هل به میزا ن دلخواه
زعفران دم کرده به میزان دلخواه

طرز تهیه :
برای پخت هر شیرینی در ابتدای کار تمام مواد لازم را آماده و اندازه گیری کرده و شروع به کار می کنیم . ابتدا روغنی که در دمای محیط نرم شده کمی با همزن می زنیم و پودرقند را اضافه می کنیم و هم می زنیم تارنگ آن کمی روشن شود بعد پودر هل و زعفران را اضافه کرده و هم می زنیم سپس آرد نخودچی که سه بار الک کردیم اضافه می کنیم . در این مرحله با دست ورز می دهیم روی آن را با سلفون پوشانده و به مدت چند ساعت به خمیر استراحت می دهیم قبل از شروع قالب زدن خمیر را کمی در یخچال می گذاریم که خمیر کمی سفت شود و قالب زدن آن راحت باشد .قالب می زنیم و روی کاغذ روغنی داخل سینی فر می چینیم . فر را که به مدت ۱۵ دقیقه گرم کرده سینی را داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۱۰ دقیقه قرار داده و تا حدی که کمی زیرش طلایی شود و از فر درآورده و بگذارید کامل خنک شود دو سه ساعتی طول می کشد .

شیرینی نخودچی  10 مدل شیرینی خوشمزه مخصوص نوروز شیرینی نخودچی  10 مدل شیرینی خوشمزه مخصوص نوروز شیرینی نخودچی  10 مدل شیرینی خوشمزه مخصوص نوروز شیرینی نخودچی  10 مدل شیرینی خوشمزه مخصوص نوروز شیرینی نخودچی  10 مدل شیرینی خوشمزه مخصوص نوروز

کوکی پسته ای و فندقی

مواد لازم :
کره ۷۰ گرم
پودر قند ۵۰ گرم
آرد ۱۷۰ گرم
هل کمی
تخم مرغ ۱ عدد

برای تهیه این شیرینی ابتدا کره و پودر قند را با همزن می زنیم تا کاملا مخلوط شود . سپس تخم مرغ و هل را اضافه کرده و بعد آرد را که قبلا سه بار الک کرده ایم اضافه و خوب با دست ورز می دهیم تا وقتی خمیر به دستتون نچسبد البته خمیر باید خمیری لطیف باشد .اگر دوست داشتید خوشرنگ تر شود کمی زعفران دم کرده به آن اضافه کنید . بعد به دلخواه به آن فرم داده و در فری که از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در حدی که فقط زیر آن طلایی شود قرار دهید بعد از پخت و خنک شدن با شکلات و خلال پسته و فندق تزیین کنید .

کوکی پسته ای  10 مدل شیرینی خوشمزه مخصوص نوروز کوکی پسته ای  10 مدل شیرینی خوشمزه مخصوص نوروز

 

شیرینی کنجدی شکلاتی

مواد لازم :
آرد ۱۳۰ گرم
کره ۱۰۰ گرم
پودر قند ۶۰ گرم
وانیل یک پنس
پودر کاکائو ۱ قاشق غذاخوری (بستگی به ذائقه میشه کمتر یا بیشتر استفاده کرد)
زرده تخم مرغ ۱ عدد
بکینگ پودر ۱/۲ قاشق چایخوری
کنجد به مقدار لازم (من ۱/۲ پیمانه استفاده کردم
مخلوط شکر )
شکلات برای روی شیرینی به مقدار لازم

طرز تهیه:
برای درست کردن این شیرینی ابتدا کره، پودر قند و زرده تخم مرغ رو با همزن می زنیم تا سبک شود . بعد از آن پودر کاکائو ، بکینگ پودر و آرد رو الک کرده و اضافه کنید در آخر کنجد رو اضافه کرده و خمیر را یکساعت درون یخچال استراحت می دهیم .بعد از یک ساعت گلوله هایی به اندازه فندق درشت برداشته و فرم داده روی شیرینی شکلات گذاشته و در فر از قبل گرم شده با درجه ۱۷۵ به مدت ۱۵ دقیقه قرار می دهیم .

شیرینی کنجدی شکلاتی 10 مدل شیرینی خوشمزه مخصوص نوروز

شیرینی ونیزی

مواد لازم :
کره ۲۲۵ گرم
پودر قند ۵۰ گرم
وانیل ۱/۳ قاشق چایخوری
آرد ۲۲۵ گرم
نشاسته ذرت ۵۰ گرم
قهوه یا کاکائو به مقدار لازم

طرز تهیه:
برای درست کردن این شیرینی ابتدا کره و پودر قند و نسکافه غلیظ و وانیل رو با همزن زده تا کرمی رنگ شود . بعد آرد و نشاسته ذرت را با هم مخلوط کرده و به مواد اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم . مواد را داخل قیف ریخته و در سینی فر شکوفه می زنیم و داخل فری که با دمای ۱۸۰ درجه گرم شده ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار می دهیم با آماده شود .

شیرینی ونیزی  10 مدل شیرینی خوشمزه مخصوص نوروز

شیرینی پفکی گردویی

یکی از شیرینی های عید که شاید توی خیلی از خونه ها ببینید همین شیرینی پفکی هست یک شیرینی لطیف، سبک و خوشمزه که برای پذیرایی عالیه که خیلی راحت و بدون دردسر میتویند توی خونه درست کنید، سعی کردم بهترین رسپی که خودم ازش جواب دادم رو با تمام نکات ریز و درشت براتون قرار بدم تا دچار مشکل توی درست کردن نشید، راستی ویدیو از مراحل کار هم قرار دادم که تکمیل کننده مطلب میشه پس بریم و این شیرینی خوشمزه رو درست کنیم.

مواد لازم:
زرده تخم مرغ ۳عدد(وزن تخم مرغ با پوست۶۰گرم)
پودر قند۸۰ گرم
وانیل مایع ۱ قاشق چای خوری
پودرهل ۱/۲ قاشق چای خوری
آب لیمو ۱/۲ قاشق چای خوری
گردو ریز خرد شده ۲۵ گرم

طرز تهیه :
برای شروع زرده، پودر قند و وانیل را حدود ۱۰ دقیقه با همزن برقی بزنید تا کاملا سفید، کشدار و غلیظ شود. سپس بهش پودر هل و آبلیمو را اضافه کرده و شروع به هم زدن میکنید باید مواد خیلی خوب با هم مخلوط شوند. در این مرحله گردو خرد شده را افزوده و با لیسک خیلی آروم زیر و رو کنید تا مواد باز هم مخلوط شوند و سپس مخلط آماده شده رو داخل قیف بریزید

داخل سینی فر کاغذ روغنی بذارید و بافاصله پایپ کنید. روی شیرینیها پودر پسته یا چند عددخلال پسته بریزید و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۶۰درجه سانتی گراد بمدت ۱۰ الی ۱۵دقیقه قرار بدید تا خوب بپزید. مواظب باشید تغییر رنگ ندن و حواستون باشه چون سریع میسوزن ولی باید کامل هم بپزن و گرنه داخلشون چسبناک میشه

بعد از خارج کردن شیرینیها از فر صبر کنید کاملا خنک شه بعد از از کاغذ جدا کرده و جابجا کنید شیرینیها رو میتونید با قاشق و بدون قیف روی کاغذ روغنی بریزید( قاشق چایخوری باشه) دقت کنید مایع را حتما با فاصله داخل سینی بریزید چون باز میشه و موقع پخت بهم میچسبن در ظرف در بسته و در جای خشک و خنک دو هفته موندگاری دارد.

شیرینی پفکی گردویی  10 مدل شیرینی خوشمزه مخصوص نوروز

شیرینی توت بادامی

مواد لازم
بادام ۲ لیوان
پودر قند ۲ لیوان
گلاب ۸ قاشق غذاخوری
شکر ۱ لیوان
خلال پسته مقداری

طرز تهیه :
بادام شیرین ها را ۲ ساعت در آب ولرم خیس دهید سپس پوست بادام ها را بگیرید و با پودر قند و گلاب داخل میکسر بریزید و بزنید تا خمیری نرم بدست بیاید.تکه هایی از خمیر بگیرید و کف دست تان مانند توت شکل دهید سپس در شکر بغلطانید و خلال پسته ای در سر آن وارد کنید.این شیرینی خوشمزه را میتوانید با رنگ های خوراکی به رنگ های متنوعی آماده کنید ، این شیرینی مناسب عید نوروز و شب یلداست.

شیرینی توت  10 مدل شیرینی خوشمزه مخصوص نوروز

شیرینی ساق عروس

مواد لازم :
آرد۱/۵ پیمانه
زرده تخم مرغ ۱ عدد
روغن مایع ۱ قاشق غذاخوری
شیر یک دوم پیمانه
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
سفیده تخم مرغ ۱ عدد

مواد داخل ساق عروس:

پودر قند یک دوم پیمانه
پودر بادام یک پیمانه
هل۱ قاشق چای خوری
گلاب ۲ قاشق غذاخوری
شربت باربه میزان لازم

طرز تهیه:

شیر، روغن، زرده تخم مرغ، وانیل و بیکینگ پودر را با هم زن بزنید.آرد را کم کم اضافه کرده تا حدی که خمیر نرم و لطیفی به دست آید. خمیر را کمی ورز داده و سپس بگذارید نیم ساعت استراحت کند.از خمیر کمی برداشته و به صورت خمیر باقلوا، نازک پهن کنید، سپس به دور نی چوبی (قلم خطاطی) بپیچید و با سفیده تخم مرغ لبه آن را به هم بچسبانید.
خمیر را با چاقو، به قطعات دو سانتی متری برش داده و داخل روغن داغ سرخ کنید.سپس قلم را از داخل آن خارج نموده و مواد میانی را با هم مخلوط کنید و داخل نی های سرخ شده را از این مواد پُر کنید. یک سر نان شیرینی ها را بهشربت بار آغشته کرده سپس داخل پودر پسته یا کنجد بزنید و در ظرف بچینید.

ساق عروس  10 مدل شیرینی خوشمزه مخصوص نوروز

شیرینی بهشتی

مواد لازم:
آرد ۵۰۰ گرم
روغن ۲۵۰ گرم
پودر قند ۲۵۰ گرم
وانیل نصف قاشق چایخوری
زنجبیل یک قاشق غذاخوری
کاکائو یک قاشق غذاخوری
قیف شیار دار شیرینی پزی مخصوص شیرینی بهشتی

طرز تهیه:
ابتدا پودر قند و روغن و وانیل را مخلوط کرده و با هم‌زن به مدت سه دقیقه می‌زنیم تا نرم و لطیف شود و آرد را کم کم به آن اضافه کرده و خوب ورز می‌دهیم…
توجه نمایید خمیر این شیرینی باید زیاد ورز داده شود .سپس خمیر را به سه قسمت تقسیم کرده، یک قسمت برای شیرینی ساده، یک قسمت را کاکائو اضافه کرده و قسمت آخر را زنجبیل اضافه می‌کنیم . سینی فر را کاغذ روغنی گذاشته و از خمیرها گلوله‌های کوچکی درست کرده و با فاصله در سینی فر می‌چینیم.
برای تزیین روی شیرینی‌ها از خلال بادام و پسته و کاکائو استفاده کنید. سینی را در فر با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بگذارید. این شیرینی خشک را مدت طولانی در ظرف‌های دربسته می‌توانید نگه‌دارید.

شیرینی بهشتی 10 مدل شیرینی خوشمزه مخصوص نوروز

شیرینی شکلاتی آلمانی

مواد لازم :
بیسکویت پتی‌بور ۱۰۰ گرم
تخم‌مرغ یک عدد
گردوی خردشده یک‌دوم پیمانه
شکر یک‌دوم پیمانه
پودر کاکائو یک‌چهارم پیمانه

طرز تهیه:
ابتدا کره و پودر کاکائو را روی حرارت می‌گذاریم تا کره آب شود، بعد تخم‌مرغ و شکر را اضافه می‌کنیم و سریع هم می‌زنیم در حدی که شکر خوب حل شود.
حالا مواد را از روی حرارت بر می‌داریم و پودر بیسکویت و گردو را به آن اضافه می‌کنیم و خوب هم می‌زنیم. این ترکیب را داخل یک کیسه فریزر می‌ریزیم و به صورت استوانه فشرده می‌کنیم و به مدت دو ساعت داخل یخچال می‌گذاریم و بعد از آماده شدن برش می‌زنیم.
بعد از اضافه کردن تخم‌مرغ و شکر مواد را خوب هم بزنید و زود خاموش کنید، در غیر این صورت سفیده تخم‌مرغ زود می‌بندد و شیرینی شما خراب می‌شود.

شیرینی آلمانی  10 مدل شیرینی خوشمزه مخصوص نوروز

لوز نارگیلی خانگی

مواد لازم :
شکر ۲ پیمانه یا ۲۰۰ گرم
آب ۱ پیمانه یا ۱۰۰ گرم
پودر نارگیل ۲ پیمانه یا ۲۰۰ گرم (پودر نارگیل کاملا نرم وچرخ شده یا آسیاب شده باشد)

طرز تهیه :
ابتدا برای تهیه شربت این شیرینی شکر و آب را مخلوط کرده تا کاملا شکر در آب حل شود.سپس این محلول را روی حرارت گذاشته تا بجوشد و قوام آید . پس از آن شربت را به ظرف دیگری منتقل کرده و خوب بزنید تا سفید شود و پودر نارگیل را به آن اضافه کنید و مخلوط نمایید و در ظرف پیرکس ریخته ، بلا فاصله داخل فر قرار دهید و به مدت ۲۰ دقیقه صبر کنید تا پخته شود .بعد از پخته شدن آنها را به شکل لوزی بریده و در ظرفی دیگر بچینید و با چای نوش جان کنید.

لوز نارگیلی  10 مدل شیرینی خوشمزه مخصوص نوروز

           
چاپ

لینک های مرتبط :

 

نظر کاربران :

هیچ نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *