رزرو هتل رزرو هتل های شهر وان ترکیه
۳۱ مرداد ۱۳۹۸

پلو سرتره

لینک این مطلب کپی شد!

پلو سرتره یا پلا سرتره یکی از پلو های محلی استان مازندران است. این غذا به این دلیل پلو سرتره نامیده شده است که برنج در زیر و تره روی آن قرار می‌گیرد. در مازندران برای انواع خورش‌ ها اصطلاح تره را به کار می‌ برند.
مواد لازم جهت تهیه پلو سرتره برای ۵ نفر:
پیاز: ۱ عدد
سبزی تازه شامل گشنیز، جعفری، تره، اسفناج یا برگ چغندر، ترشک و برگ گزنه تازه: ۲ کیلو
سیر: ۳ بوته
تخم مرغ: ۴ عدد
گوجه فرنگی: ۳ عدد
فلفل: به میزان لازم
نمک: به میزان لازم
زردچوبه: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم
آب نارنج: به میزان لازم

پلو سرتره

طرز تهیه:
ابتدا سبزی، سیر و پیاز را ریز خرد نموده و در قابلمه می ریزیم، سپس یک و نیم لیوان آب در آن ریخته و گوجه فرنگی ها را پوست کنده و اضافه می کنیم. نمک و زرد چوبه را نیز اضافه می کنیم و درب قابلمه را می گذاریم اجازه می دهیم با حرارت ملایم پخته شود. پس از حدود ۴۰ دقیقه که آبش کاملا گرفته شد، روغن به مقدار کافی در آن ریخته و تفت می دهیم.
تخم مرغ ها را در ظرفی هم زده یا به صورت هم نزده روی خورش ریخته و به اندازه مناسب فلفل می پاشیم. در قابلمه را گذاشته و حدودا تا ده دقیقه دیگر پلو سرتره آماده می شود. در صورت تمایل موقع صرف پلو سرتره آب نارنج را روی آن بریزید.
نوش جان!
نکات:
۱- دقت کنید در سبزی، شوید باید بیشتر از دیگر سبزی ها باشد و اگر هر یک از سبزی ها را در اختیار نداشتید آن را حذف کرده و به بقیه اضافه کنید.
۲- در صورتی که برگ سیر تازه موجود بود از آن استفاده کنید.
۳- پلو سرتره با مرغ، ماهی، کباب همراه با برنج یا نان و ماست صرف می شود.
منبع:سیتی پدیا

           
 

نظر کاربران :

هیچ نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *