یکی از خورشت های محلی گیلان، که به خاطر طعم فوق العاده اش ، معروفیت زیادی دارد.
مواد لازم
مرغ : ۱ عدد
گشنیز، تره، جعفری، نعناء، ریحان، سیر تازه : ۶۰۰ گرم
پیاز : ۱ عدد
سیر: ۵ حبه
رب انار: ۱/۵ پیمانه
آب نارنج : به مقدار لازم
گردو : ۴۰۰ گرم
طرز تهیه
سبزی را خیلی ریز خرد کرده و در روغن، خوب سرخ کنید در آخر گردوی پودر شده، پیاز و سیر خرد شده را اضافه کنید حدود ۵ دقیقه مرتب هم بزنید. ۳ تا ۵ لیوان آب به آن اضافه کنید. به قدری که روی سبزی را بپوشاند. تکه های مرغ مزه دار شده (با نمک و فلفل، رزماری و پودر زنجفیل یا زعفران چند ساعت مزه دار شده )را در روغن سرخ کنید به سبزی اضافه کنید. رب انار را در کمی آب حل کنید و به خورش اضافه کنید. زیر حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا خورش به روغن بیافتد. ۲ تا ۳ ساعت بسته به اندازه تکه های مرغ زمان لازم است تا تکه های مرغ بپزد و خورش با شعله کم به روغن بیافتد و به اصطلاح جا بیافتد.در صورت تمایل نیم ساعت پیش از سرو آن آب نارنج یا آب غوره اضافه کنید.
منبع : کدبانو
نظر کاربران :
در سبزي اين نوع مرغ اغلب چاچوق و ترشه واشه هم هست.
و گاهي با رب آلوچه آن را ترش تر مي كنند