جستجوی شهر به شهر :
رزرو هتل رزرو هتل های شهر وان ترکیه

گمج کباب

تاریخ بروزرسانی :
۳ آذر ۱۳۹۳

گمج کباب یکی از چندین غذای سنتی و محلی استان گیلان است.

مواد لازم:

گوشت تکه‌ای= نیم کیلو
پیاز =۳ عدد
جعفری سائیده شده= نیم کیلو
انار ترش سائیده شده= به میزان لازم
آب= ۱ لیوان
نمک و فلفل و زردچوبه و روغن= به میزان لازم

دستور تهیه:

گوشت را با پیاز رنده شده و فلفل و زردچوبه و جعفری سائیده شده و کمی آب و ۱ قاشق روغن روی شعله ملایم می‌پزیم، در حین پخت به غذا سر می‌زنیم اگر آبش کم بود اضافه می‌کنیم. وقتی گوشت کاملا پخت آب انار ترش یا انار ترش سائیده شده و نمک را اضافه می‌کنیم و صبر می‌کنیم تا خورش جا بیفتد

Gilani2 گمج کباب

به این مطلب چه امتیازی می دهید؟
[امتیاز: 0 میانگین: 0]
           
برو بالا
 

نظر کاربران :

  • حسن حسن زاده

    طعم ترشي انار واقعا خوش مزه ميكنه و كبابي خوش مزه است

    ۲۸ دی, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    تخت جمشید روستای کندوان زیبایی های گیلان سد شاه عباسی طبس اماکن دیدنی یزد