رزرو هتل رزرو هتل های شهر وان ترکیه
۲۹ مهر ۱۳۹۷

گردو پلو

اشتراک گذاری

گردو پلو از جمله غذاهای مقوی و سالم است که در بخش هایی از استان چهار محال و بختیاری بخصوص سامان پخت می شود .شهرستان سامان به علت دارا بودن تولیدات باغی بخصوص گردو و بادام در سطح ایران مشهور است .

مواد لازم برای تهیه گردو پلو:

برنج: ۴ پیمانه
روغن: به مقدار لازم
پیاز داغ: ۲ قاشق غذاخوری
گردو: ۳۰۰ گرم
گوشت مغز ران: ۳۰۰ گرم
زعفران و زرشک: برای تزیین

طرز تهیه گردو پلو:

ابتدا گوشت را به صورت قیمه ای خرد کرده و با یک پیمانه آب بپزید. در این فاصله گردو را در آب خیس کرده و پوست رویه گردو را جدا کنید. و بعد در کمی روغن و زعفران تفت دهید.
برنج را مثل همیشه آبکش کرده و دم بگذارید. وقتی که برنج دم کشید در دیس بکشید. یک لایه گردو و یک لایه گوشت و پیاز داغ بریزید و روی برنج را با برنج زعفرانی و کمی زرشک تزیین کرده، نوش جان کنید.

گردو پلو  گردو پلو

           
 

نظر کاربران :

  • سید محمد حسینی

    مخصوصا استان چهارمحال هستش یه غذای کاملا مجلسی و خوشمزه, مجلسی بودنش بخاطر مغز گردویی که داخلش بکار میره

    ۱۰ اسفند, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • سید محمد حسینی

    این غذا برای افرادی که دچار ضعف عمومی هستند خیلی خوب و مقوی هست

    ۹ اسفند, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • الهام حاجی زاده

    ارزش یکبار امتحان کردن رو داشت ولی بنظرم استفاده از گردو به این شکل خیلی نامتعارفه

    ۱۰ بهمن, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • کامران فاضلي

    گردو پلو از جمله غذاهای مقوی و سالم است که در بخش هایی از استان چهار محال و بختیاری بخصوص سامان پخت می شود .

    ۷ بهمن, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • رها مسعودی

    ب جا گوشت میتونید از مرغم استفاده کنید.. گردوشو با شعله کم تفت بدین ک نسوزه

    ۶ دی, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *