گردو پلو از جمله غذاهای مقوی و سالم است که در بخش هایی از استان چهار محال و بختیاری بخصوص سامان پخت می شود .شهرستان سامان به علت دارا بودن تولیدات باغی بخصوص گردو و بادام در سطح ایران مشهور است .
مواد لازم برای تهیه گردو پلو:
برنج: ۴ پیمانه
روغن: به مقدار لازم
پیاز داغ: ۲ قاشق غذاخوری
گردو: ۳۰۰ گرم
گوشت مغز ران: ۳۰۰ گرم
زعفران و زرشک: برای تزیین
طرز تهیه گردو پلو:
ابتدا گوشت را به صورت قیمه ای خرد کرده و با یک پیمانه آب بپزید. در این فاصله گردو را در آب خیس کرده و پوست رویه گردو را جدا کنید. و بعد در کمی روغن و زعفران تفت دهید.
برنج را مثل همیشه آبکش کرده و دم بگذارید. وقتی که برنج دم کشید در دیس بکشید. یک لایه گردو و یک لایه گوشت و پیاز داغ بریزید و روی برنج را با برنج زعفرانی و کمی زرشک تزیین کرده، نوش جان کنید.
️
مطالب مرتبط :