گردو پلو از جمله غذاهای مقوی و سالم است که در بخش هایی از استان چهار محال و بختیاری بخصوص سامان پخت می شود .شهرستان سامان به علت دارا بودن تولیدات باغی بخصوص گردو و بادام در سطح ایران مشهور است .
مواد لازم برای تهیه گردو پلو:
برنج: ۴ پیمانه
روغن: به مقدار لازم
پیاز داغ: ۲ قاشق غذاخوری
گردو: ۳۰۰ گرم
گوشت مغز ران: ۳۰۰ گرم
زعفران و زرشک: برای تزیین
طرز تهیه گردو پلو:
ابتدا گوشت را به صورت قیمه ای خرد کرده و با یک پیمانه آب بپزید. در این فاصله گردو را در آب خیس کرده و پوست رویه گردو را جدا کنید. و بعد در کمی روغن و زعفران تفت دهید.
برنج را مثل همیشه آبکش کرده و دم بگذارید. وقتی که برنج دم کشید در دیس بکشید. یک لایه گردو و یک لایه گوشت و پیاز داغ بریزید و روی برنج را با برنج زعفرانی و کمی زرشک تزیین کرده، نوش جان کنید.
️
نظر کاربران :
مخصوصا استان چهارمحال هستش یه غذای کاملا مجلسی و خوشمزه, مجلسی بودنش بخاطر مغز گردویی که داخلش بکار میره
این غذا برای افرادی که دچار ضعف عمومی هستند خیلی خوب و مقوی هست
ارزش یکبار امتحان کردن رو داشت ولی بنظرم استفاده از گردو به این شکل خیلی نامتعارفه
گردو پلو از جمله غذاهای مقوی و سالم است که در بخش هایی از استان چهار محال و بختیاری بخصوص سامان پخت می شود .
ب جا گوشت میتونید از مرغم استفاده کنید.. گردوشو با شعله کم تفت بدین ک نسوزه