بلیط هواپیما سوئیت تبریز

کوفته شوروا

۲۳ مرداد ۱۳۹۸

کوفته شوروا کوفته ی محلی استان کردستان است که طرز تهیه و مواد اولیه ی آن به کوفته برنجی که در سایر استان ها طبخ می شود بی شباهت نیست.
مواد لازم کوفته شوروا برای مصرف ۸ نفر:
گوشت با استخوان/ نیم کیلو
گوشت چرخ کرده ۳ چرخ/ نیم کیلو
برنج/ ۶۰۰ گرم
لپه/ ۱۰۰ گرم
سبزی: شوید، مرزه، شنبلیله، تره و جعفری/ نیم کیلو
روغن/ ۳ قاشق
تخم مرغ پخته سفت شده/ ۵ عدد
پیاز سرخ کرده/ ۲ عدد
فلفل، زردچوبه، نمک و ادویه/ بمقدار لازم

کوفته شوروا

طرز تهیه کوفته شوروا:
ابتدا برنج را پاک کرده و شسته در ظرفی بزرگ می ریزید، سبزی را خرد و ساتوری کرده همراه با گوشت چرخ کرده و فلفل و زردچوبه و نمک با برنج مخلوط کرده نصف پیاز سرخ کرده را هم اضافه کرده همه را با هم ورز می دهید تا مخلوط شود. دیگ را روی اجاق گذاشته گوشت با استخوان را با لپه و بقیه پیاز سرخ کرده را با ۵ کاسه آب بارمی گذارید مقدار کمی از برنج را هم اضافه می کنید که بجوشد آب و گوشت که بجوش آمده از مایه قاطی شده را با ۲ دست بصورت چند گلوله درآورده در داخل هر عدد کوفته مقداری از تخم مرغ و ادویه را می گذارید و درآب جوش می اندازید برای آنکه خوشمزه تر شود ۲ قاشق رب در آب غذا بریزید. در موقع میل کردن سبزی و پیاز و ترشی فراموش نشود.
منبع:سیتی پدیا

 

نظر کاربران :

هیچ نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *