رزرو هتل رزرو هتل های شهر وان ترکیه
۲۴ مرداد ۱۳۹۸

برویشین تورش

اشتراک گذاری

برویشین تورش یکی از غذاهای سنتی استان کردستان است که در اصل نوعی آش به شمار می رود. برویشین تورش را هم به عنوان غذای اصلی و هم به عنوان پیش غذا می توان آن را سرو کرد.
مواد لازم جهت تهیه آش برویشین تورش:
بلغور نیم کیلو
لپه: ۱۰۰ گرم
زردآلو: ۲۰۰ گرم
سرکه: نصف پیمانه
پیاز: ۱ عدد
روغن: سه قاشق غذاخوری
زردچوبه: به میزان لازم
نمک: به میزان لازم
فلفل سیاه: به میزان لازم

برویشین تورش

طرز تهیه آش برویشین تورش:
ابتدا در ظرف مناسب و گودی پیاز را خرد کرده و با روغن سرخ می‌کنیم. سپس بلغور شسته را از آبکش رد کرده و کمی در روغن تفت می دهیم و پس از آن لپه را آبکش کرده و به بلغور اضافه کرده و مقداری تفت می دهیم.
سپس سه پیمانه آب را روی آن ها می‌ ریزیم و زردآلو را اضافه می‌ کنیم.
بعد از پخته شدن سرکه، نمک، فلفل و زردچوبه را افزوده و آش را سرو می‌ کنیم.
نوش جان!
نکات:
۱- این غذا رب یا زعفران ندارد اما اگر رنگ آن را دوست ندارید کمی زعفران به آن اضافه کنید.
۲- اضافه کردن مخلوط پوره زرد آلو و آب این غذا را خوشمزه تر و زیبا تر می کند.
۳- اگر به نظرتان غذا به دلیل وجود سرکه کمی تند شده است، مقداری شکر اضافه کنید تا به اصطلاح تیزی سرکه را بگیرد.
۴- لپه را حتما از شب قبل خیس کنید و آب آن را ۳ مرتبه عوض کنید و اگر فراموش کردید آن را بجوشانید و آبش را خالی کنید.
منبع:سیتی پدیا

           
 

نظر کاربران :

هیچ نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *