رزرو هتل رزرو هتل های شهر وان ترکیه

کلوچه کاشان

تاریخ بروزرسانی :
۱۲ مرداد ۱۳۹۵

کلوچه کاشان شیرینی منحصر بفردی است که از سه نسل پیش در کاشان تهیه می شود. این کلوچه بی مغز رو با آرد سبوس دار تهیه می کنند و آرد آنرا در آسیابهای آبی آماده می کنند . کلوچه سنتی کاشان ماندگاری بالا داره و خیلی هم مقوی می باشد . برای تهیه این کلوچه، آرد کلوچه وشکر که قبلا با آب مخلوط شده رو با روغن حیوانی یا گیاهی مخلوط کرده در دستگاه همزن میریزند تا خمیر بشود و مغز پسته روی آن می ریزند و قالب می زنند و روی آنرا تزیین می کنند و در کوره ۱۵۰تا ۲۰ دقیقه حرارت میدند.این کلوچه همراه با پشمک خورده می شود و آداب خاصی هم دارد که امتحان کردن آن خالی از لطف نیست .

849 کلوچه کاشان

به این مطلب چه امتیازی می دهید؟
[امتیاز: 0 میانگین: 0]
           
برو بالا
 

نظر کاربران :

  • سبا

    سلام میشه لطفا طرز تهیه ش رو دقیق تر بفرمایید؟

    ۱۴ شهریور, ۱۳۹۶ پاسخ دادن
  • نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *