ایتالیا از جمله کشورهایی است که میتوانید خوشمزهترین غذاهایی که میتوانید در طول عمرتان بخورید را در آن تجربه کنید. پس اگر شما هم از آن دسته افرادی هستید که یکی از دلایل سفرتان، تجربه غذاهای بینظیر است، ایتالیا را از دست ندهید. غذاهای ایتالیایی از منطقه به منطقهی دیگری تفاوت طعم و مزه دارد. در شمال ایتالیا غذاهای ساده و محلی و در جنوب آن غذاهای تازه و لذیذ را میتوانید پیدا کنید. پیتزاها و ریزوتوها به خوبی میتوانند میل شما برای خوردن یک وعده غذای کامل را ارضا کنند. از طرز تهیه لازانیا گرفته تا طرز تهیه سالاد ماکارونی و اسپاگتی، ماکارونی، تگلاتائه و راویولی که در انواع سسهای مختلف گیاهی و گوشتی غوطهورند، بهشت شکموهای جهان است. ایتالیاییها غذا خوردن را بسیار جدی میگیرند و ناهار، مهمترین وعده غذاییشان محسوب میشود. آنها غذا را با پنیر، زیتون و سالاد شروع میکنند. این وعده مهم هم معمولا شامل پاستا یا ریزوتو است.
در این مطلب قصد داریم تنها چند دستور پخت ساده و کاربردی غذاهای ایتالیایی را باهم مرور کنیم.
پیتزا مارگاریتا
یکی از سادهترین پیتزاهای ایتالیایی است که به سادگی میتوانید در منزل درست کنید. برای پخت این پیتزا به گوجه فرنگی، ریحون، روغن زیتون، سیر و پنیر پیتزا نیاز دارید. برای تهیه پیتزا میتوانید گوجه فرنگیها یا به صورت پوره دربیاورید یا ریز خرد کنید. اگر گوجهها را خرد کنید و تفت دهید، پیتزای خوشطعمتری خواهید داشت. سیر را ریز رنده کنید و با کمی روغن زیتون تفت دهید. سپس گوجه فرنگیها را اضافه کنید و مقداری نمک و فلفل اضافه کنید. میتوانید کمی هم ریحون اضافه کنید و بقیه آن را برای تزیین نگه دارید. مقداری از پنیر پیتزا روی خمیر پیتزا بریزید و سپس مواد تفت داده شده را اضافه کنید و میتوانید دوباره کمی پنیر بریزید. در نهایت با برگهای ریحون و حلقهی نازک گوجه فرنگی آن را تزیین کنید. (می توانید طرز تهیه پیتزا را مطالعه کنید)
ریزوتوی قارچ
به آمادهسازی برنج به سبک ایتالیایی ریزوتو میگویند. برای پخت این ریزوتو به قارچ، موسیر تازه، عصاره مرغ، پیازچه خرد شده، کره، پنیر پارمزان، برنج، فلفل و نمک نیاز دارید.
عصاره مرغ را با ۶ پیمانه آب روی شعله قرار دهید و اجازه میدهیم بجوشد و یکدست شود. درون یک تابه کمی روغن زیتون بریزید و قارچها را اضافه کنید. حالا در تابهی دیگر موسیرها را اضافه کنید و تفت دهید. برنج شده شسته شده را به موسیر اضافه میکنیم و تفت میدهیم. عصاره مرغ را کمکم به برنج و موسیر اضافه میکنیم تا کامل جذب شود. در آخر پیازچه را اضافه میکنیم و بعد قارچها را میریزیم. شعله را خاموش کنید و پنیر پارمزان و در صورت تمایل کمی کره اضافه کنید. تمام مواد را هم بزنید و به آن فلفل و نمک اضافه کنید.
سالاد کاپریس
هیچ چیز مانند یک سالاد خوشمزه با گوجه فرنگی تازه و خوشرنگ در روزهای گرم نمیچسبد. این سالاد مواد اولیهی محدودی دارد؛ گوجه فرنگی، پنیر موتزارلا، ریحان تازه. از روغن زیتون، سس بالزامیک و نمک برای سس استفاده میشود.
سالاد پانزانلا
نان تست را به قطعات یک سانتی تقسیم کنید، روی آنها روغن زیتون بریزید و به مدت ۲۵ دقیقه داخل فر قرار دهید. خیار، گوجه و پیاز را خرد کنید و باهم مخلوط کنید و روی آنها روغن زیتون، سرکه، نمک و فلفل بریزید. نانها را از فر دربیاورید و همراه با ورقههای نازک پنیر پارمزان و ریحان خرد شده روی مواد بریزید.
بروچستا
این غذا به عنوان یک پیش غذای کلاسیک ایتالیایی شناخته میشود. پس میتوانید به سادگی آن را برای پیش غذای مهمانیهای خود آماده کنید. برای درست کردن بروچستا شما به نان تست، گوجه فرنگی، روغن زیتون، سرکه بالزامیک، برگ تازه ریحون، نمک و فلفل سیاه نیاز دارید.
فر را از قبل گرم کنید. دو طرف نانهای تست را به روغن زیتون آغشته کنید. سپس آنها را به اندازهی طلایی شدن درون فر قرار دهید. پوست گوجه فرنگیها را جدا کنید. گوجه فرنگی و برگهای ریحون را خرد کنید و با سایر مواد ترکیب کنید. نانهای طلایی شده را از فر خارج کنید و مواد را روی آنها بریزید. بروچستای شما آماده شد!
نظر کاربران :
هیچ نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید.