جستجوی شهر به شهر :
رزرو هتل رزرو هتل های شهر وان ترکیه

چار دویی قشم

تاریخ بروزرسانی :
۱۷ آبان ۱۳۹۶

گوشت قرمز و یا گوشت ماهی جوشانده را له می‌ کنیم و آب آن را می‌ گیریم تا کاملاً خشک شود بعد آن را با سبزی معطر (گشنیز، شوید، شنبلیله) لیمو عمانی، ادویه، پیاز خرد شده سرخ می‌ کنیم و آبی که ماهی را در آن جوشانده بودیم می‌ گذاریم تا بجوشد و برنج را به آن اضافه می‌ کنیم. قبل از اینکه دم بکشد، به موادی که قبلاً آماده کرده بودیم تخم‌ مرغ اضافه می‌ کنیم و مواد آماده را روی برنج می‌ ریزیم و صبر می‌ کنیم تا پخته شود و دم بکشد. بعد از این که دم کشید آماده سرو شدن است.

این غذا از غذا های خوش طعم و رنگ قشم است .
چاردویی چار دویی قشم

به این مطلب چه امتیازی می دهید؟
[امتیاز: 0 میانگین: 0]
           
برو بالا
 

نظر کاربران :

  • سید محمد حسینی

    این غذا طعمی که داره بیشتر بخاطر لیمو عمانی هستش که واقعا طعم غذارو خاص میکنه

    ۱۰ اسفند, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *