بلیط هواپیما سوئیت تبریز

پاچه پلو

زمان مطالعه : < 1 دقیقه
۲۱ فروردین ۱۳۹۹

یکی از پرخاصیت ترین و مقوی ترین غذاهای جنوبی که بخصوص در استان فارس و شهر شیراز طبخ می شود پاچه پلو می باشد . این غذا را معمولا صبحها میل می کنند و به خاطر خاصیتی که دارد روز پر نشاط و انرژی را برای انسان می سازد .

پاچه پلو  پاچه پلو

مواد لازم برای۶ تا ۸ نفر :
برنج یک کیلو
گوشت چر ( دم سینه ) ۲/۵ کیلو
لپه ۲۵۰ گرم
کشمش ۲۵۰ گرم
سرکه شیره به اندازه کافی
زعفران به اندازه دلخواه

طرز تهیه:
برنج و لپه و کشمش را پس از پاک کردن و شستن در ظرفی با هم مخلوط می کنند. گوشت را کف قابلمه یا دیگ قرار داده و برنج و لپه و کشمش را روی آن ریخته، زعفران رابه آن اضافه می کنند. ظرف را روی چراغ با حرارت ملایم می گذارند و مقداری سرکه شیره را روی آنها می ریزند. هرگاه که سرکه شیره در حال تمام شدن بود، باز مقداری به آن اضافه می کنند و این کار را تا زمانی که پاچه پلوکاملاً بپزد ادامه می دهند. وقتی که خوراک حاضر شد ، با نان مصرف می کنند .

 

 

 

           
چاپ

لینک های مرتبط :

رزرو هتل جااینجاس
 

نظر کاربران :

  • الهام حاجی زاده

    این عکسی که گذاشتین پاچه پلو نیست و کلم پلو هست و پاچه پلو اصلا خوشمزه نیست و بوی بدی میده اما کلم پلو که عکسش رو گذاشتید خیلی خوب و خوشمزه هست

    ۱۰ بهمن, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *