بلیط هواپیما سوئیت تبریز

هواری قشم

۱۷ آبان ۱۳۹۶

ابتدا پياز را کمى تفت مى‌ دهيم و بعد سبزى (گشنيز، شويد، شنبليله. سير) را در روغن سرخ کرده ماهى را که قبلاً نمک زده‌ شده از نمک شسته و آن را با سبزى سرخ مى‌ کنند و فلفل و ادويه و زردچوبه را کمى زياد تر از ادويه‌ هاى ديگر به آن اضافه مى‌ کنند تا رنگ آن کاملاً زرد شود. بعد از سرخ شدن مواد مقدارى آب به آن اضافه مى‌ کنند تا کاملاً روى مواد را بپوشاند، هنگامى که آب جوش آمد برنج را که از قبل خيسانده بودند به آن اضافه مى‌ کنند تا آب آن کاملاً بخار شود و دم بکشد.

هواری از بهترین و خوشمزه و پر طرفدار ترین غذا های محلی قشم است حتما در سفرتان به قشم این غذای لذیذ را امتحان کنید.

هواری قشم

 

نظر کاربران :

  • سید محمد حسینی

    این غذا سرشار از ادویه هستش خیلی خیلی طعم شنبلیله و سیری که داره این غذا رو دیونه وار کرده

    ۱۰ اسفند, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • الهام حاجی زاده

    یکی از بهترین غذاهایی که تو قشم خوردم همین هواری هست،حتما در زمان سفر به قشم این غذا رو امتحان کنید

    ۱۰ بهمن, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • محمد

    هروقت بندرعباس یا قشم اومدید حتما هواری ماهی و میگو را امتحان کنید،خوشمزه اس

    ۱۶ آذر, ۱۳۹۷ پاسخ دادن
  • نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *