ابتدا پیاز را کمی تفت می دهیم و بعد سبزی (گشنیز، شوید، شنبلیله. سیر) را در روغن سرخ کرده ماهی را که قبلاً نمک زده شده از نمک شسته و آن را با سبزی سرخ می کنند و فلفل و ادویه و زردچوبه را کمی زیاد تر از ادویه های دیگر به آن اضافه می کنند تا رنگ آن کاملاً زرد شود. بعد از سرخ شدن مواد مقداری آب به آن اضافه می کنند تا کاملاً روی مواد را بپوشاند، هنگامی که آب جوش آمد برنج را که از قبل خیسانده بودند به آن اضافه می کنند تا آب آن کاملاً بخار شود و دم بکشد.
هواری از بهترین و خوشمزه و پر طرفدار ترین غذا های محلی قشم است حتما در سفرتان به قشم این غذای لذیذ را امتحان کنید.
نظر کاربران :
این غذا سرشار از ادویه هستش خیلی خیلی طعم شنبلیله و سیری که داره این غذا رو دیونه وار کرده
یکی از بهترین غذاهایی که تو قشم خوردم همین هواری هست،حتما در زمان سفر به قشم این غذا رو امتحان کنید
هروقت بندرعباس یا قشم اومدید حتما هواری ماهی و میگو را امتحان کنید،خوشمزه اس