بلیط هواپیما تور خارجی

هواری قشم

2017-11-09

ابتدا پياز را کمى تفت مى‌ دهيم و بعد سبزى (گشنيز، شويد، شنبليله. سير) را در روغن سرخ کرده ماهى را که قبلاً نمک زده‌ شده از نمک شسته و آن را با سبزى سرخ مى‌ کنند و فلفل و ادويه و زردچوبه را کمى زياد تر از ادويه‌ هاى ديگر به آن اضافه مى‌ کنند تا رنگ آن کاملاً زرد شود. بعد از سرخ شدن مواد مقدارى آب به آن اضافه مى‌ کنند تا کاملاً روى مواد را بپوشاند، هنگامى که آب جوش آمد برنج را که از قبل خيسانده بودند به آن اضافه مى‌ کنند تا آب آن کاملاً بخار شود و دم بکشد.

هواری از بهترین و خوشمزه و پر طرفدار ترین غذا های محلی قشم است حتما در سفرتان به قشم این غذای لذیذ را امتحان کنید.

هواری قشم

پربازدیدترین ها:
PDFPrint

جاجیگا تور

نظر کاربران :

  • محمد جمعه 16 آذر 1397 - ساعت 23:08:12

    هروقت بندرعباس یا قشم اومدید حتما هواری ماهی و میگو را امتحان کنید،خوشمزه اس

    پاسخ دادن
  • لطفا نظر خود را برای این مطلب بنویسید:

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
    هر چقدر در جاذبه های بیشتری نظر بنویسید شانس برنده شدن بالایی خواهید داشت(شرایط دریافت جایزه)