بلیط هواپیما تور خارجی

نان خولفه

2017-04-18

این نان در منازل گیلانی ها و بازار گیلان تهیه و پخت می شود ، خمیر آرد برنج را در لاک ( لاوک ) می گذارند و قسمتی از آن را به صورت چانه تان در آورده و با وردنه یا دست پهن می کنند و روی تابه ای سفالی که وارونه روی اجاق گاز گذاشته شده نان را می پزند ، در شرق گیلان تا چند دهه ی پیش ، مردم ، صبحانه نان خولفه و ماهی گردبیج سرد می خورند ، و در هر شهر چندین دکان نان خلفهای بود که امروزه تعداد آن کم شده است.

نان خولفه

PDFPrint

پربازدیدترین ها:
جاجیگا تور

نظر کاربران :

هیچ نظری برای این مطلب ثبت نشده است. شما اولین نفر باشید.

لطفا نظر خود را برای این مطلب بنویسید:

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.