بلیط هواپیما

نان خولفه

تاریخ انتشار : ۲۹ فروردین, ۱۳۹۶ - تاریخ آخرین بروزرسانی : ۲۱ اسفند ۱۳۹۶

این نان در منازل گیلانی ها و بازار گیلان تهیه و پخت می شود ، خمیر آرد برنج را در لاک ( لاوک ) می گذارند و قسمتی از آن را به صورت چانه تان در آورده و با وردنه یا دست پهن می کنند و روی تابه ای سفالی که وارونه روی اجاق گاز گذاشته شده نان را می پزند ، در شرق گیلان تا چند دهه ی پیش ، مردم ، صبحانه نان خولفه و ماهی گردبیج سرد می خورند ، و در هر شهر چندین دکان نان خلفهای بود که امروزه تعداد آن کم شده است.

نان خولفه

رزرو تورهای مسافرتی در لست تورز و توریاب:
PDFPrint

سوئیت تبریز
 

نظر کاربران :

  • علی طاهرخانچی

    نان خولف کمی شبیه به نان برنجی است ولی طعمش بهتر از آن است .

    پنج‌شنبه -78 فروردين -621 - ساعت ۱۵:۴۱:۱۲ پاسخ دادن
  • نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *